• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: (video) Rat u "Zadruzi"... Tara raskrinkala atrakrivnu Hrvaticu: Iva seks naplaćuje 250 evra, od tajkuna za godinu i po izmuzla 81.000 evra

03.10.2019

00:37

RAT U "ZADRUZI"! TARA RASKRINKALA ATRAKTIVNU HRVATICU: Iva seks naplaćuje 250 evra! Od tajkuna za godinu i po izmuzla 81.000 evra (VIDEO)

Rijaliti

RAT U "ZADRUZI"! TARA RASKRINKALA ATRAKTIVNU HRVATICU: Iva seks naplaćuje 250 evra! Od tajkuna za godinu i po izmuzla 81.000 evra (VIDEO)

Podeli vest

Tara Simov tvrdi da ima dokaze da je Iva Grgurić prostitutka i da su njeni drugovi bili manekenkini klijenti * Možete za mene da kažete da sam sponzoruša, ali ne i kurva! Biznismen mi je davao džeparac od 150 evra dnevno, branila se Hrvatica

Tara Simov tvrdi da njena cimerka iz "Zadruge" Iva Grgurić (26) seks naplaćuje 250 evra! Lepa Hrvatica se branila da nije prostitutka već sponzoruša i priznala da ju je 64-godišnji zagrebački tajkun Marijan Šarić sponzorisao godinu i po dana i na nju ukupno potrošio 81.000 evra!

Tara, međutim, nije odustala od optužbi da se atraktivna manekenka bavi najstarijim zanatom i napomenula je da za to ima i dokaze!

- Tvrdim da je Iva prostitutka! Nekoliko mojih drugova iz Hrvatske javilo mi se pred ulazak u rijaliti, rekli su mi da su joj platili 250 evra za seks. Poslali su mi i prepisku sa njom preko Vajbera, u kojoj sve to dogovaraju. Imam konkretne dokaze za ovo što pričam - kazala je Tara u "Zadruzi".

Iskoristila invalida

Ona se zatim obratila cimerki i rekla joj da je najobičniji šljam, a da od sebe pokušava da napravi žrtvu.
- Ti si dno dna! Iskoristila si čoveka u invalidskim kolicima, a uporedo si imala i klijente. Zašto nisi pobegla od Šarića ako te je psihički zlostavljao? Zbog para! - rekla je starleta, a zatim dodala:
- Pisala si mojoj drugarici Soraji Vučelić kako bi volela da se družite i kako maštaš da živiš na visokoj nozi kao ona. Za razliku od tebe, Soraja sama sebe izdržava, a ti si obična kurva!

Iva je odmah skočila i najavila tužbu protiv Tare zbog klevete. Zatim je pokušala da se nevešto opravda za to što je bila u vezi sa 40 godina starijim biznismenom, koji je oženjen i ima četvoro dece.
- Možete za mene da kažete da sam sponzoruša, ali ne i prostitutka! Od Marijana nisam mogla da odem jer nisam imala gde, a nisam želela na ulicu. Nije on meni poklanjao milione, pa da sam mogla da iznajmim stan. Davao mi je džeparac, oko 150 evra dnevno. To mi je bilo za hranu, kao i da kupim nešto sebi. Deo sam odvajala i za majku - ispričala je Grgurićeva.

Pere se od Ive

Hrvatski biznismen, međutim, demantuje da je finansirao Grgurićevu i kaže da su se upoznali na njenu inicijativu.
- Izdajem stanove po Zagrebu, a nju je doveo neki lik Mateo i platio za dve godine unapred 8.000 evra. Ispod tog stana je kafić koji drži moj sin, ona me je pitala: "Susedu, je l' možemo da popijemo kafu?" Popili smo je i to je to. Posle me je pozvala i kazala kako je Mateo maltretira i da hoće da je izbaci iz stana. Pošto je ispričala da dolazi iz neke sirotinje, bilo mi ju je žao, pa sam joj ponudio drugi. Potom mi se požalila da ima zdravstvenih problema, preporučio sam joj ginekologa. Imala je HPV virus, otišla je na hitnu operaciju. Sa njom ništa nisam imao baš zbog toga! - ističe Marijan Šarić.

Iva: Tara je narkomanka

Iva je uzvratila Tari tako što ju je optužila da se drogira.
- Ti si našla da me prozivaš! Narkomanko jedna. Kriziraš ovde. Svi pričaju da si išla u Makedoniju da se lečiš, ali ti očigledno to nije pomoglo - rekla je starleta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija