• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf

15.10.2019

15:41

OVO JE PRAVI RAZLOG?! Evo zašto je Čeda Čvorak IZBACIO Ivanu iz grupe "LUNA" - Varala i UCENJIVALA, tražila NEREALNE uslove!

Rijaliti

OVO JE PRAVI RAZLOG?! Evo zašto je Čeda Čvorak IZBACIO Ivanu iz grupe "LUNA" - Varala i UCENJIVALA, tražila NEREALNE uslove!

Podeli vest

Dugo se spekulisalo šta je prava istina

Prema pisanjima domaćih medija, Ivana Krunić varala je Mihajla Rajičića, sina Čede Čvorka, zbog čega je u jednom trenutku i izbačena iz grupe "Luna".

IZVELI JE IZ BELE KUĆE! Brutalni sukob Ive i Tare - obezbeđenje HITNO regovalo! Pljuvanje i napad, sada je PRETERALA! (VIDEO)

Pevačica je plasirala priču kako je ona dobrovoljno napustila popularni bend jer je želela solo karijeru i bolju zaradu, ali istina je navodno malo drugačija.

Foto: TV Pink printscreen

 

Naime, Ivana je bila u ljubavnoj vezi sa frontmenovim sinom skoro deset godina, sarađivali su, snimali pesme, planirali brak, a onda je ona navodno počela da flertuje i šara sa drugim muškarcima.

DOŠAO TRENUTAK ODLUKE! Miljana VAN SEBE - saopštava da li će RODITI ili ABORTIRATI! Zola uz nju! (VIDEO)

- Ivana je volela Mihajla, u njemu je videla budućeg muža, čoveka sa kojim će da provede ceo život. Volela je grupu Luna, volela je Čedu jer joj je dao šansu da postane slavna i da zarađuje za život. Sve je bilo super do jednog momenta kada je Krunička naprasno poludela i umislila da je opasna riba i pevačica - navodi izvor blizak Krunićevoj za "Srpski telegraf" i objašnjava kako je gradila karijeru.

Foto: Youtube printscreeen/ TVKopernikus

 
 

- Kada je plavokosa Lidija Jadžić 2016. otišla iz benda, Ivana je ostala jedina pevačica u grupi. Ona je od Čvorka zahtevala da tako i ostane i da ne otvara konkurs za drugu pevačicu jer je sama u grupi zapaženija. Nije želela da joj neko krade slavu, za koju se godinama mučila. Mihajlo je uspeo da ubedi Čedu da Ivana bude jedina pevačica grupe Luna. Tada je postala još bahatija, tražila je veće pare. Ucenjivala je da samo ona ide po emisijama i slično - dodao je navodno izvor za pomenuti medij.

Foto: Youtube/Ivana Krunic

 

- Počela da se dopisuje sa drugim momcima, da flertuje s njima na nastupima. A onda i da razmenjuje brojeve sa uticajnim muškarcima i potencijalnim sponzorima koji bi joj pomogli da izađe iz grupe Luna i postane solo zvezda. Kada je Čeda zatekao da se ljubaka sa jednim dečkom u garderobi jedne diskoteke u dijaspori, poludeo je i sve ispričao Mihajlu. I on je pobesneo i tada je stavio tačku na vezu sa Ivanom. Čeda ju je nogirao iz grupe jer je bio razočaran. Zabranio joj je da peva pesme grupe Luna i da se predstavlja imenom ove grupe, u kojoj je provela deset godina. Ivana je bila slomljena, molila je za oproštaj, ali Rajičići su bili izričiti da više ne žele daje vide u svom domu - dodatno tvrdi ovaj izvor.

BOG IMA VELIKE PLANOVE ZA MENE! Anabela posle razvoda: Ceo život mi je u zarastanju rana

Prema pisanjima medija, Čeda nije odgovarao na pozive koje je dobio povodom ovih tvrdnji.

BONUS VIDEO




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija