• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2019

13:43

SVI ZABRINUTI! Kija se od sinoć nije oglašavala, zadrugarka sada otkrila o njenom bolu i PATNJI - Čula sam je kako jeca!

Rijaliti

SVI ZABRINUTI! Kija se od sinoć nije oglašavala, zadrugarka sada otkrila o njenom bolu i PATNJI - Čula sam je kako jeca!

Podeli vest

Sklupčana i sama, kao jagnje

U toku današnjeg dana, u "Zadruzi" se povela priča o pobednici prve sezone rijalitija, Kristini Kiji Kockar, kao da su znali da je juče doživela veliku svađu sa bivšim mužem.

LUNA OPET IDE NA OPERACIJU?! Usnimljena ispred BOLNICE, Marko uz nju! Svi ZABRINUTI - šta se sada desilo?! (VIDEO)

IDEM KOD SLOBE DA NAPRAVIM MASAKR! Isplivala Kijina ŠOK poruka - on je znao SVE! "Sreća da je bio SAM, inače..."

Saška Karan i Marko Đedović su komentarisali ljubavni trougao u kome su bili Kija, njen suprug Sloba Radanović i ljubavnica Luna Đogani, a njima se pridružila Milica Dugalić koja je otkrila nešto što mnogi ne znaju.

Foto: Printscreen TV Pink

 

Milica je ispričala kako je Kija snažno i hrabro podnela ljubav Slobe i Lune, a da je najranjivija bila noću, kada je niko ne gleda. Pošto je Milica vodila računa o Žiži Stojanović koja je spavala u krevetu pored Kockareve, Milica je često čula zvuk plača ispod Kijinog jorgana.

MILJANA NA POLIGRAFU! Posle Zole - još veći SPEKTAKL! Želi da otkrije sve o trudnoći i pravom OCU bebe koju čeka!

- Ona sitna uđe u krevet i pokrije se cela. Niko joj nije video suze. Ja je noću čujem, brinula sam o Žiži, spavale su jedna do druge i ja čujem kako ona plače, sklupčana kao jagnje malo - otkrila je Dugalićeva.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija