• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2019

16:30

TERA JE DA ABORTIRA! Novi sukob Kulićke i Zole - pale SUZE! Miljana mu tražila da joj OBEĆA ovo... DONELA KONAČNU ODLUKU?!

Rijaliti

TERA JE DA ABORTIRA! Novi sukob Kulićke i Zole - pale SUZE! Miljana mu tražila da joj OBEĆA ovo... DONELA KONAČNU ODLUKU?!

Podeli vest

Svi čekaju da vide šta će se na kraju dogoditi

Marija Kulić ne odustaje od toga da ubedi Miljanu i njenog dečka Lazara Čolića Zolu da je najbolja odluka da njena ćerka ide na kiretažu jer nije vreme za drugo dete, kako zbog finansija, tako i zbog zdravstvenog stanja.

DAVID ZAPROSIO ANU, a sada objavili još jednu LEPU VEST - čestitke ne prestaju da stižu! Ljubav jača od svega (FOTO)

 OGROMNE SU! Nakon što je Luna posetila KLINIKU, objavila snimak NOVIH GRUDI - DORAĐIVALA IH JE? Sada su još VEĆE (FOTO)

- Veliki problem ćeš da imaš ako sada dobijete dete. Miljana može da rodi kad god hoće. Desilo se kad nije trebalo, kao kod mene što se desilo. Vi generalno nemate probleme, samo to rešite i to je to. Nisi zreo muškarac. Pričam ti istinu - govorila je Marija, što je iznerviralo njenu ćerku, koja je bila na ivici da zaplače.

Foto: printscreen

 

- Lazare, šta ćemo da radimo - pitala ga je ona, a onda je Marija odlučila da poslednji put normalno popriča sa njima:

MILJANA NA POLIGRAFU! Posle Zole - još veći SPEKTAKL! Želi da otkrije sve o trudnoći i pravom OCU bebe koju čeka!

PRVA KIJINA SLIKA NAKON INCIDENTA - njeno LICE... Ne izgleda dobro, IZMUČENA I BLEDA! Svi ćete prvo primetiti OVO (FOTO)

- Ne mogu vodolije da budu loši ljudi, da je blizanac pa da razmislim da l da pričam sa njim. Znam da će i tebi da bude teško. Imajte u vidu da je sutra zadnji dan. Sledeći put koristite zaštitu - rekla je Kulićka, a onda je Miljana tražila od Zole da joj nešto obeća...

Foto: TV Pink printscreen

 

- Obećaj mi da ćeš da budeš dobro psihiči posle toga, Lazare. Neću ni da mi priča o tome, ja ću loše da se osećam - strahovala je Miljana.  

- Nije toliko nenormalan. To je sada zrno graška, samo se očisti - govorila je Marija pokušavajući da ublaži situaciju, a šta će na kraju biti, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: INFORMER U SLOBINOM STANU! Evo kako izgleda mesto gde se navodno odigrala tuča! (TV IN)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17