• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

19.10.2019

18:39

KIJA I SLOBA ĆE  ZAVRŠITI KAO KSENIJA I KAPISODA! Jeziva analiza poznatog psihijatra SLUTI NA TRAGEDIJU!

Rijaliti

KIJA I SLOBA ĆE ZAVRŠITI KAO KSENIJA I KAPISODA! Jeziva analiza poznatog psihijatra SLUTI NA TRAGEDIJU!

Podeli vest

Doktor Jovan Marić strahuje da će se u slučaju Kije Kockar i Slobe Radanovića ponoviti velika tragedija iz 2010. godine, kada je maneken ubio pevačicu pa sebe

Psihijatar Jovan Marić strahuje da će Kija Kockar i Sloba Radanović završiti tragično kao Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda! Čuveni doktor kaže da ga incident koji se u sredu ujutru dogodio između rijaliti zvezda podseća na zločin iz 2010. godine, kada je maneken ubio pevačicu pa sebe u njenom stanu na Voždovcu.

Pobudila osvetu

Marić smatra da je pobednici "Zadruge" preko potrebna stručna pomoć i plaši se da bi ona bila u stanju da ubije bivšeg muža.

- Moguće je da se u ovom slučaju ponovi ono što se desilo Kseniji i Kapisodi. Ne smem to da tvrdim, ali mi Sloba i Kija deluju baš tako. Njoj svakako hitno treba stručna, psihijatrijska pomoć. Kada je otišla kod bivšeg u stan i uzela nož, bila je pijana. Svako ko se toliko napije da je u stanju da nekoga ubije mora da potraži stručnu pomoć - kaže jedan od najpoznatijih psihijatra u Srbiji.

On napominje da je u svojoj praksi imao slične situacije među supružnicima.

Sloba: Biram da odem, želim mir

Sloba Radanović oglasio se u petak u javnosti, dva dana posle incidenta sa Kijom. On je na Instagramu napisao sledeću poruku:

- Nemam želju da se raspravljam ni sa kim. Biram da odem, jer želim mir.

- Imao sam slučajeve gde mi je pacijentkinja rekla da hoće da ubije muža. Govorila je: "Odrobijaću ja njega." Onda sam joj postavio pitanje vredi li da provede 10 godina u zatvoru zato što je ubila osobu koja joj je zagorčavala život. Rekao sam joj da je bolje da pronađe drugog partnera, a to isto bih savetovao i Kiji. Češće se dešava da muškarci ubiju žene, ali ima i dosta obrnutih situacija - priča naš sagovornik.

Marić je ubeđen da je Kija nasrnula na Slobu zato što među njima nisu raščišćeni računi.

- Između Kije i Slobe ostalo je mnogo taloga, prevare, ali i strasti. Obično svi ti učesnici rijalitija stalno moraju da povećavaju dozu skandala da bi bili zanimljivi za javnost, pa su tako i ovo dvoje. Postoji nešto što se zove "veština raskida". To je jako važna stvar. Onaj koji raskida mora to vešto da izvede da se ne bi završio kobno. Setite se Ksenije Pajčin i Kapisode. Ona je po medijima izjavljivala da je "Filip glup" i očigledno je kod njega probudila osvetu. Zato je ubio i nju i sebe - objašnjava psihijatar.

Raskid bez posledica

On savetuje kako što bezbolnije raskinuti vezu.

- Pokažite partneru da ste idiot i kreten. Ako mu prikažete da ste divni - nikad vas niko neće ostaviti. U glavi onoga koga ostavljate treba da sazri ideja: "Dobro je što sam se na vreme rešio ove budale." Raskid je jedna velika veština, a ljudi uopšte toga nisu svesni - zaključuje Marić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
psihijatar

pre 4 godine

Ja već dve godine pričam da je ona bolesna i umišljena, mitrović joj namestio pobedu, ona je jadnica i paćenica

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17