• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.10.2019

13:46 >> 15:35

U ZADRUGU JE UŠLA ĆERKA NAŠE OLIMPIJSKE ŠAMPIONKE! Upoznajte LEU ŠEKARIĆ! (VIDEO/FOTO)

Rijaliti

U ZADRUGU JE UŠLA ĆERKA NAŠE OLIMPIJSKE ŠAMPIONKE! Upoznajte LEU ŠEKARIĆ! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

"Zadruga 3" je od večeras bogatija za dva nova učesnika. Voditeljka Dušica Jakovljević je otkrila da je jedna od njih dve ćerka srpske sportistkinje i reprezentativke Srbije u streljaštvu Jasne Šekarić, Lea Šekarić

Lea je krenula stopama svoje majke Jasne i takođe se bavi streljaštvom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamo moj ??

Објава коју дели Lea Šekarić (@lea.sekaric) дана 13. Окт 2019. у 9:11 PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️

Објава коју дели Lea Šekarić (@lea.sekaric) дана 16. Окт 2019. у 5:19 PDT

 

Lea je veoma vezana za majku, a Jasna je takođe i njen trener. Majka i ćerka mnogo vremena provode zajedno, a često odlaze i na zajednička putovanja.


Atraktivna brineta pred ulazak u Belu kuću otkrila je da "Zadrugu" prati od prve sezone i da je odlučila da uđe u rijaliti jer ju je zanimalo kako će se snaći u tom formatu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Start your day off right by telling yourself it's gonna be the best day ever! ☀️☕

Објава коју дели Lea Šekarić (@lea.sekaric) дана 19. Јул 2019. у 2:06 PDT


- "Zadrugu" pratim od prve sezone i uvek me je zanimalo kako bih se snašla i time sam se vodila. Mama me je podržala. Ne volim sebe da hvalim, ali ono što je presudno jeste da sam druželjubiva. Loše strane, kada su u pitanju igre umem da prihvatim poraz, ali ne volim da gubim. Mogu brzo da planem i ne volim laž - rekla je Lea u studiju, tokom razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

BRITNI SPIRS IMA 13 GODINA MLAĐEG DEČKA! Devojkama neće biti dobro kad ga vide, a evo kako on izgleda (VIDEO/FOTO)

Ona je priznala da joj je simpatičan Stefan Karić, ali samo kao drug, budući da trenutno ima dečka.


- Verujem da je totalno drugačija priča kada se uđe. Simpatičan mi je Stefan Karić i mogla bih da se družim sa njim, jer je fin dečko. Trenutno sam zauzeta i baš sam se zaljubila. Dečko me nije ispratio večeras, ispratili su me majka i brat - rekla je Lea.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
acadeka

pre 4 godine

kako to rece ova: da vidi kako ce se snaci u tom formatu! cu' kako to pametno zvuci.e moja sekaricka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija