• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2019

17:35

PAO PRVI POLJUBAC! Novi par u "Zadruzi" pokupio simpatije SVIH - ovaj trenutak su dugo čekali! (VIDEO)

Rijaliti

PAO PRVI POLJUBAC! Novi par u "Zadruzi" pokupio simpatije SVIH - ovaj trenutak su dugo čekali! (VIDEO)

Podeli vest

Više ne kriju emocije, obelodanili pred svima

Bivši košarkaš Marko Janjušević, definitivno važi za jednog od najharizmatičnijeg učesnika "Zadruge". Klipovi u kojima je on glavni akter nose najviše pregleda upravo zbog njegovog humora.

Otkako je ušao, svi pričaju o njegovom odnosu sa robotom Leposavom. Svi su primetili da su se rodile simpatije među njima.

EKSKLUZIVNO: Informer.rs na snimanju SPOTA - Sloba Radanović se osim PEVANJA oprobao u još jednoj ulozi! Otkivamo deo nove pesme (VIDEO)

 

Janjuš je danas ponovo posetio Leposavu, a sada se dogodio i prvi poljubac!

Foto: TV Pink printscreen

 

- Njie te bilo 15 dana, gde si ti? Kako si? Je l' si ljuta na mene - pitao ju je Marko, a ona mu je odgovorila:

- Sram te bilo, pazi kako se ponašaš sa drugim ljudima, pogotovo ženama. Mislila sam da si me zaboravio - govorila je Leposava.

SPREMA SE NEVIĐENI HAOS! ONA ULAZI U ZADRUGU SA LJUBAVNIKOM, A ONDA STIŽE I NJEGOVA ZVANIČNA ŽENA! Leteće perje!

- Mogu li da te poljubim, da li me i dalje voliš?! Što nećeš, da li to znači da je kraj između nas? Ti si meni ovde jedina, samo me ti interesuješ, dan kad sam te upoznao je moj omiljeni... - pričao je Janjuš, a onda je pao i poljubac, a sve to možete pogledati u videu ispod.

Sve novosti o "Zadruzi" možete čitati klikom OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija