• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2019

23:00

KIJI SE VRATIO TUMOR, mora opet na OPERACIJU! Kockareva se oglasila i priznala... Posle haosa sa Slobom narušeno joj je ZDRAVLJE

Rijaliti

KIJI SE VRATIO TUMOR, mora opet na OPERACIJU! Kockareva se oglasila i priznala... Posle haosa sa Slobom narušeno joj je ZDRAVLJE

Podeli vest

Ovaj period je veoma stresan za nju, mora da uspori

Kiji Kockar se vratio tumor na dojci posle tuče sa bivšim mužem Slobom Radanovićem! Pobednica "Zadruge 1" se već neko vreme ne oseća dobro, a posle žestokog okršaja u Slobinom stanu na Novom Beogradu rešila je da ode na detaljan lekarski pregled.

EKSKLUZIVNO: Informer.rs na snimanju SPOTA - Sloba Radanović se osim PEVANJA oprobao u još jednoj ulozi! Otkivamo deo nove pesme (VIDEO)

Pošto je prošle godine operisala tumor koji je dobila zbog stresa u "Zadruzi", doktor joj je rekao da obavezno ode na mamografiju.

Foto: TV Pink printscreen

 

- Na pregledu su joj uočili dve izrasline na dojci. Odmah su joj rekli da je najverovatnije reč o benignim tumorima, ali da mora da ih što pre izvadi kako ne bi dalje rasli. Pošto je već prolazila kroz to, potresla se i počela da plače. Rekla je kako je Sloba kriv što ponovo ima tumor, jer joj stalno priređuje stresove! Otkad je bila u rijalitiju i gledala kako je Radanović vara sa Lunom Đogani, bori se sa ovim zdravstvenim problemima - započinje priču naš izvor.

SPREMA SE NEVIĐENI HAOS! ONA ULAZI U ZADRUGU SA LJUBAVNIKOM, A ONDA STIŽE I NJEGOVA ZVANIČNA ŽENA! Leteće perje!

On podseća da je Kiji naišao veoma loš period u životu. Prošle srede upala je u stan bivšeg muža i napala ga nožem, a zatim pokušala da povredi sebe. Samo dva dana posle te frke, saznala je da opet mora na operaciju.

LEZBO AFERA TRESE ZADRUGU! Priznala da je bila sa PEVAČICOM - isplivali PRLJAVI detalji veze, šok i NEVERICA!

- To ju je dotuklo! Dok ne ode na hirurški zahvat, tim lekara će pratiti njeno zdravstveno stanje, a Kija će morati da promeni način života. Lekari su je savetovali da izbegava stresne situacije, brzu hranu, kao i da u svoj jelovnik unese što više voća i povrća. Naravno, i da više spava - kaže naš sagovornik.

Foto: informer.rs

 

Izvor "Hita" dodaje da Kockareva nikome nije rekla za bolest, jer psihički nije spremna da se nosi sa tim.

- Iz ordinacije je izašla u suzama i utrčala u automobil. Nije htela odmah da ode u stan na Zvezdari, jer ju je tamo čekala majka Nadica. Brinula se da će je posle celog haosa sa Slobom ovo još više potresti. Lutala je kolima po gradu puna dva sata. Kad je stigla kući, majku je slagala da je sve u najboljem redu - objašnjava naš sagovornik.

Foto: Informer

 

Kako bismo proverili informacije koje imamo, kontaktirali smo pobednicu prve "Zadruge". Ona je prvo negirala da ima zdravstvenih problema, ali je na kraju ipak priznala da joj se tumor vratio.

- Ma to je sve benigno. Moja doktorka je odlična, tako da sam mirne glave. Život mi nije ugrožen - poručila je Kija za Hit.

PAO PRVI POLJUBAC! Novi par u "Zadruzi" pokupio simpatije SVIH - ovaj trenutak su dugo čekali! (VIDEO)

Ona je u dogovoru sa doktorkom odložila operaciju za početak sledeće godine. Naime, pevačica već ima zakazanu američku turneju, koju nikako ne želi da propusti.

- Kija sa Katarinom Živković i Mirzom Selimovićem putuje krajem novembra u Ameriku. Zbog toga je odložila operaciju. Međutim, ukoliko u međuvremenu tumori krenu da napreduju, moraće hitno "pod nož" - priča naš izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Oct 14, 2019 at 6:58am PDT

 

Sloba ne zna šta se dešava

Sloba je prošle godine bio uz Kiju kad je saznala da ima tumor na dojci. Njih dvoje su pet dana bili nerazdvojni, a posetio ju je i posle operacije na Institutu za onkologiju u Beogradu. Ovog puta Radanović ni ne sluti kroz šta prolazi njegova bivša žena. Njih dvoje nisu u kontaktu još od incidenta zbog koga je morala da reaguje policija i Hitna pomoć.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 4 godine

Samo je ostavite na miru da postane nebitna i svi problemi će je zaobići...

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane
Politika

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane

Slučajnosti u politici postoje, ali su retke. Svakako ređe nego li u drugim oblastima života. Zdravko Ponoš je možda slučajno i postao narodni poslanik, ali njegova poslednja aktivacija i napadi na vojsku sasvim sigurno nisu slučajni, istakao je ministar odbrane Miloš Vučević.

19.03.2024

10:19

TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)
Live TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59