• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

23.10.2019

09:51

KIJINA MAMA MOLILA SLOBU: Znam da si LJUT, ali smiluj se mom detetu, nemoj da završi u ZATVORU!

Rijaliti

KIJINA MAMA MOLILA SLOBU: Znam da si LJUT, ali smiluj se mom detetu, nemoj da završi u ZATVORU!

Podeli vest

Nakon incidenta koji se dogodio prošle nedelje, kada je Kristina Kija Kockar usred noći upala bivšem suprugu Slobi Radanoviću u stan, gde je došlo do fizičkog i verbalnog kontakta, a potom i njenih pretnji o pokušaju samoubistva, oboje su zatajili

Naime, pevač je Kiju najpre prijavio policiji za nasilje, a ubrzo potom u medijima sve demantovao. Pozadina njegove odluke krije se u Kijinom uslovu da to uradi, inače će ona pustiti u javnost njihove intimne slike i kompromitujuće snimke.

KIJI SE VRATIO TUMOR, mora opet na OPERACIJU! Kockareva se oglasila i priznala... Posle haosa sa Slobom narušeno joj je ZDRAVLJE

Kako Kurir Stars saznaje, pevačicina pretnja njihovom intimom nije jedini razlog zbog kojeg je Sloba promenio iskaz. Tome je kumovala i majka pobednice „Zadruge 1“ Nadica, koja je zvala Radanovića telefonom i preklinjala ga da zaštiti njeno dete.


- Oboje ste prenaglili. Nije trebalo da dođe do toga, ali šta je, tu je. Ti znaš da ti Kija ne misli loše. Molim te, pomozi joj i nemoj da ideš dalje. Ostavite sve iza sebe, porekni sve za medije. Moram da je zaštitim. Znam da si ljut, ali smiluj se, nemoj da završi u zatvoru zbog gluposti i vaše burne reakcije - molila je Kijina mama Slobu telefonom.

Foto: Informer

Nadica nije mogla da dozvoli da se Kristini nešto loše desi, a uz to je zabrinuta da njeno dete u javnosti ne bude okarakterisano kao nasilnik.

- Stvar je preuzela u svoje ruke. Preklinjala je Slobodana da zaštiti Kiju i da skroje zajedničku priču za javnost. Kristina prvo nije odobravala majci da ga zove jer je smatrala da je to suludo, ali na kraju je poslušala. Radanović poštuje bivšu taštu i pokušavao je da vodi smiren razgovor. Međutim, bilo je s obe strane malo vike i dreke. U suštini, uspeli su da se dogovore, pa ćemo videti dokle će to ići - dodaje izvor.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija