• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.10.2019

09:45

MILJANA I ZOLA ZVANIČNO RASKINULI! Na kraju mu sve sasula i iznela SAV PRLJAV VEŠ! (VIDEO)

Rijaliti

MILJANA I ZOLA ZVANIČNO RASKINULI! Na kraju mu sve sasula i iznela SAV PRLJAV VEŠ! (VIDEO)

Podeli vest

Miljana Kulić je nakon što se vratila u Zadrugu ušla u raspravu sa svojim dečkom Lazarom Čolićem, a sve zbog toga što je čula da je flertovao sa Majom Marinković

Svima je poznato da je Kulićeva na kratko napustila imanje, jer se odlučila na prekid trudnoće. Pod ovim uslovima nije bila spremna da rodi još jedno dete sa čovekom u koga nema dovoljno poverenja.


Zola je poludeo kad je čuo kako mu je Miljana pridikovala, a onda je zanemeo kad mu je saopštila da zvanično raskidaju.

DADILJE ZA MENE GLASAJU! Bojanić nije birao reči, pa žestoko izvređao koleginicu! (VIDEO)

- To je kur*anjsko ponašanje devojke u koju si se ti klela! Ja sam video u kakvom ste vas dve odnosu, rekla si da ti je drugarica! Okej, ostavi me slobodno. Ja sad treba tebi da se pravdam - pričao je Zola.

 

 


- Okej, ja sam tebe već ostavila. Rekao si joj: Kako imaš lep osmeh, tvoj osmeh kupuje - rekla je Miljana.


- Ti si bolesna, nigde veze to - rekao je Zola.

- Posle rijalitija ću se posvetiti sebi i niko me ne zanima, dovešću svoju liniju do savršenstva. Znam koliko sam lepa, što se tebe tiče, katastrofa - rekla je Miljana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17