• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.10.2019

12:06

ON JE NJOJ REKAO DA NE BI BIO S NJOM, ČAK I DA NEMA DEVOJKU! Ermina OGORČENA na Krunićevu jer je pokušala da joj PREOTME dečka! (VIDEO)

Rijaliti

ON JE NJOJ REKAO DA NE BI BIO S NJOM, ČAK I DA NEMA DEVOJKU! Ermina OGORČENA na Krunićevu jer je pokušala da joj PREOTME dečka! (VIDEO)

Podeli vest

Pašovićeva se poverila Ceci Kitić kako se pevačica ophodila prema njenom muškarcu

Sinoć je na imanje u Šimanovcima stigla Ermina Pašović, devojka Baneta Čolaka. Samo što je ušla, Ermina se obratila Ivani Krunić i prekorila je što je zavodila zauzetog muškarca znajući da je Pašovićeva u drugom stanju.

EVO KO JE IZBAČEN IZ ZADRUGE! Bivši rijaliti pobednik izvukao deblji kraj! (VIDEO)

Ermina i Bane su osvanuli zajedno zagrljeni pričajući o svom odnosu, a potom se Pašovićeva poverila Ceci Kitić kakve su razgovore vodili Ivana i Čolak. 

 

 


- Sve će to izaći na videlo. Istina se ne može sakriti. On je njoj rekao da ne bi bio sa njom, čak i da nema devojku, da mu samo prija i ona je nastavila. Ja sam to slušala, on se ograđivao sve vreme. Rekao joj je da ima devojku koju voli. Ona namerno ustaje i priča da ga voli, grli ga i ljubi - pričala je Ermina.


- Nema opravdanje za mene, ali ja sam njoj rekao da ja ne bih bio sa njom jer volim svoju devojku - pričao je Bane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija