• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2019

09:11

PALI VRELI POLJUPCI?! Iva i Stefan u akciji, razmenjivanje nežnosti nisu uspeli da sakriju od BUDNIH KAMERA! (VIDEO)

Rijaliti

PALI VRELI POLJUPCI?! Iva i Stefan u akciji, razmenjivanje nežnosti nisu uspeli da sakriju od BUDNIH KAMERA! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon večerašnje emisije ''Pitanja novinara'', zadrugari su otišli u spavaću sobu, a Iva Grgurić i Stefan Karić su odlučili da se prepuste strastima ispod pokrivača

Karić je zadrugarku milovao svuda po telu, a ona se trudila da njegove pokrete sakrije jorganom koji je konstantno navlačila na njih. Njihovi pokreti su ih ipak odali, pa je izgleda došlo do prvog poljupca koji nisu uspeli da sakriju od budnih kamera.

 

 

Podsetimo, Iva i Stefan su imali tajni zadatak da skupe što više slatkiša i odnesu ih kod Drveta mudrosti, a kao nagradu za ispunjenje dobili su ručak na Rajskom ostrvu. Iako su svi očekivali da će se tada poljubiti, to se ipak nije dogodilo. Razlog je bilo to što je Karića taj datum podsećao na bivšu devojku Dijanu, pa je Ivi rekao da bi poljubav mogao da padne kroz par dana.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija