• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.11.2019

09:22

BUM! KIJA I GAGI ĐOGANI, OČI U OČI! Evo kako je protekao susret LUNINOG OCA i KOCKAREVE! SUZE NA SVE STRANE! (VIDEO)

Rijaliti

BUM! KIJA I GAGI ĐOGANI, OČI U OČI! Evo kako je protekao susret LUNINOG OCA i KOCKAREVE! SUZE NA SVE STRANE! (VIDEO)

Podeli vest

Sinoć su takmičari "Zadruge", na čelu sa Radetom Lazićem, izveli hit "Idemo na Mars", grupe "Đogani Fantastiko", a ovaj nastup dopao se članovima žirija, dok je Kija imala šta da kaže nakon performansa

- Drago mi je da se ovakve pesme pevaju ovde, nisu samo narodne numere one koje su za sva vremena - istakla je Kockareva, koja ovog puta, na iznenađenje mnogih, nije želela da se dotakne porodice Đogani, sa kojom je u više navrata ulazila u sukobe.

- Meni se ovo dopalo, ne znam za druge, volim ovu pesmu - dodala je Kija.

Međutim, kako je i Gagi Đogani učesnik Zadruge, i on je sinoć nastupio. 

Gagi je sa sa Minom Vrbaški i Janjušom izveo pesmu "Šta će mi život bez tebe dragi", a najviše komplimenata za nastup dobio je Janjuš.

Kija, koja je bila jedna od članica žirija, obratila se svo troje, a na iznenađenje mnogih pohvalila je i Gagija, oca njene suparnice Lune Đogani.

- Super ste mi bili svi, moram da kažem. Bilo je jako zanimljivo - rekla je Kockareva, dok je Gagi pomno slušao šta priča.

VRELA AKCIJA TOMOVIĆA I MARINKOVIĆKE! Krevet se TRESAO! Mina će odlepiti kada bude saznala za ovo! (VIDEO)

- Kija, sećaš li se kad smo bili najbolji prijatelji? Sećaš li se? Nismo se čuli ni videli dve godine, eto samo to da kažem - kazao je Janjuš, dok je Kija sa osmehom na licu rekla:

- Sećam se, sećam se. Drago mi je da te vidim.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija