• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.11.2019

11:38 >> 11:47

POKUŠALI DA IMAJU SE*S, KAD ONO - NIŠTA! Dalili i Dejanu brak u KRIZI?! Rastali se BESNI nakon peha! (VIDEO)

Rijaliti

POKUŠALI DA IMAJU SE*S, KAD ONO - NIŠTA! Dalili i Dejanu brak u KRIZI?! Rastali se BESNI nakon peha! (VIDEO)

Podeli vest

Dalila i Dejan Dragojević često ostavljaju utisak para koji je upao u bračnu krizu. Gotovo retko se može pred kamerama "Zadruge 3" videti da oni razmenjuju nežnosti, a zbog tako hladnog odnosa Dragojevići nailaze redovno i na mnogobrojne negativne komentare od strane cimera

Mnoge je nedavno začudilo i to što je Dalila napavila dramu, nakon što joj je Dejan rekao da ide da spava, a onda ga je ona videla kako priča sa ukućanima. Zbog ovog svog poteza Dalila je dodatno podgrejala priče da joj u braku sa Dragojevićem nije baš idealno.

VRELA AKCIJA TOMOVIĆA I MARINKOVIĆKE! Krevet se TRESAO! Mina će odlepiti kada bude saznala za ovo! (VIDEO)

Međutim, ove noći kada su legli da spavaju, Dalila i Dejan su se pokrili posteljinom i zagrlili. Međutim, ovaj nalet strasti između Dragojevića nije dugo trajao, pa je ovaj bračni par prekinuo da razmenjuje nežnosti posle čega su šetali nervozno po imanju.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija