• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.11.2019

16:39

IZABRAN NOVI VOĐA! Nastao SKANDAL u kući - OBEZBEĐENJE MORALO DA REAGUJE! Sukob usred podele BUDŽETA (VIDEO)

Rijaliti

IZABRAN NOVI VOĐA! Nastao SKANDAL u kući - OBEZBEĐENJE MORALO DA REAGUJE! Sukob usred podele BUDŽETA (VIDEO)

Podeli vest

Usred dana nastao nezapamćeni haos

Lea Šekarić sinoć je napustila "Zadrugu", odlukom glasova publike.

PUKLO VELIKO PRIJATELJSTVO - Luna rešila da ga OBRIŠE iz života! U Zadruzi su bili kao JEDNO, sada PRESEKLA... GOTOVO

MAJKA JOJ JE NA SAMRTI! U "Zadrugu" stigla UŽASNA informacija - pozlilo joj, napustiće RIJALITI?! Urlici i suze, slomila se

Kako to biva, onaj ko ispadne, bira ko će biti vođa u rijalitiju sledeće nedelje. Ovog puta, to je bio Mirko Gavrić, koji nije bio oduševljen što mora da rukovodi imanjem cele sedmice.

Foto: printscreen

Prvi zadatak bio je da podeli budžet, međutim to nije protekle u najboljem redu, jer su Tara Simov i Filip Reljić nastavili sukob od sinoć, koji je sada eskalirao.

UŠAO NOVI TAKMIČAR, spajali ga sa Anom Korać! Zgodni maneken zbog kojeg su zadrugarke već POLUDELE, a on bacio oko na NJU

Reljić koji je dobio najmanji budžet, poručio je Mirku da više ne deli budžet sa Tarom jer su u svađi. Tara je odmah odregovala i ušla u sukob sa njim. Rekla je da nije zadovoljna budžetom koji je dobila, ali i da se razočarala u Filipa. Potom se u sukob umešao Mateja Matijević kada je pokušao Taru da izvede u dvorište, ali je nju to dodatno iznerviralo.

Ona je počela da lomi govornicu, vidno besna i iznervirana. Obezbeđenje je odmah uletelo u kuću i moralo da reaguje.

BONUS VIDEO: Evo šta se dešavalo ispred suda - Vranješ odlučio da POVUČE TUŽBE




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija