• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

10.11.2019

10:59

ŠOK INTERVJU MILOŠA BOJANIĆA: Dalila je bila PROSTITUTKA, menjala je muškarce kao čarape! A evo ko je NAJPRLJAVIJI učesnik Zadruge!

Rijaliti

ŠOK INTERVJU MILOŠA BOJANIĆA: Dalila je bila PROSTITUTKA, menjala je muškarce kao čarape! A evo ko je NAJPRLJAVIJI učesnik Zadruge!

Podeli vest

Miloš Bojanić pre dva dana privremeno je napustio „Zadrugu 3“ nakon mesec dana učešća

Pevač je odmah po izlasku iz rijalitija otputovao u Ameriku radi potpisivanja određenih papira zbog zelene karte koju poseduje. To je bio i razlog odlaska iz rijalitija, a ne Dalila Dragojević, koju je nazvao vehabijom. Zbog toga je kažnjen dvonedeljnim honorarom.

Kao i pre deset godina, kada je pobedio u „Farmi“, Miloš je i ovog puta ostavio traga, kako svađama i provociranjem, tako i kvalitetnim radom. Pre nego što se ukrcao u avion za Ameriku, pevač je za Kurir osuo paljbu po nekim učesnicima, a otkrio je i kada se vraća u rijaliti i pod kojim uslovima.

- U tunelu sam na aerodromu u Cirihu. Svakih šest meseci moram da uđem u zemlju zbog potpisa.

Foto: printscreen


Zbog čega ste Dalilu nazvali vehabijom?

- Ja Dalilu uvredio na nacionalnoj osnovi?! Znate li šta znači vehabizam? To nije ni vera, ni nacija, već radikalna islamska organizacija koju finansiraju arapske zemlje da se bore protiv džihada i hrišćanstva. Oni zloupotrebljavaju religiju radi ostvarivanja svojih ciljeva. Ne znam zašto se ona uvredila kada je poznato da su njen otac i stric bili vehabije, imate na internetu. I ona je sama ranije pričala, kada je plakala i glumila ucveljenu devojku. Vi treba da se obratite muftiji i on će vam dati pravo tumačenje. Oni se ograđuju od te organizacije, muslimani i Bošnjaci imaju velike probleme s njima. Samo ih ludaci podržavaju. Jeste li vi ludaci, pošto kažete da ja vređam na nacionalnoj osnovi?! Pa kako vas nije sramota da me osuđujete i stavljate u koš da sam ja šovinista?!

BOJANIĆ NAPUSTIO ZADRUGU! Usred lajv programa saopštili... Posledice su VELIKE, nakon vređanja na nacionalnoj osnovi - KRAJ


Mi vas ne osuđujemo.

- Ma jeste, ajde da vam poverujem.

Da li ste se uplašili Dalilinih pretnji?

- Bila je uverljiva kada mi je pretila vehabijama i stalno mi je govorila da ću živeti samo tri godine. Vi ne čujete šta mi je ona tiho govorila za stolom, nego samo ono naglas, onako drsko i bezobrazno. Zašto ću ja živeti samo tri godine?! Prstom mi je pred očima pretila.

Foto: TV Pink printscreen


Kakva je ona osoba?

- Ona? Pa sponzoruša koja se svojevremeno bavila prostitucijom po Švajcarskoj. Menjala je muškarce kao čarape. Ta Morenova pet godina u rijalitiju završava fakultet, uskoro će i da doktorira. Pa da li ste gledali „Parove“? Kako ono kaže: „Siđi, Mlađo, siđi, Mlađo“. Posle bio Dado, pa Mladen Vuletić. Mladen je na poligrafu rekao da je prostitutka. O čemu se tu radi? Pa ko koga za*ebava? Gledali ste njeno plakanje i objašnjavanje za porodicu, samo se pravite ludi.

EVO ZAŠTO JE MILOŠ BOJANIĆ NAPUSTIO ZADRUGU! Čekalo ga je nešto neodložno!


Ko je najaljkaviji i najprljaviji učesnik „Zadruge“?

- Svi komplet! Prde, smrde... Smrdi vece, dnevni boravak, soba, ma svaka prostorija. Niko ne pere ništa. Da nije Cece Kitić, niko ne bi imao čist tanjir.


Hoćete li se vratiti?

- U utorak se vraćam iz Amerike. Izašao sam iz rijalitija privremeno, tako da svakako moram da se vratim. Međutim, hitno moram da se sastanem s vodećim ljudima, odnosno sa Željkom Mitrovićem, da porazgovaramo. Imaću drugačije zahteve, više neće biti pljuvanja, polivanja vodom. U suprotnom, neću učestvovati!


Jesu li tačni navodi Lepog Miće da vas je Lepa Brena razvela od prve supruge?

- Ma kakvi. To su gluposti i budalaštine. Zaboravi te priče. Mića nikad nije video moju bivšu ženu, nema on pojma. Mi smo se sporazumno razveli kao dve normalne osobe i normalno funkcionišemo s našom decom. O Milošu Bojaniću priča Lepi Mića, možeš misliti. Ma, ko je on uopšte, šta je on i gde je on?! Ali vama sigurno nema razlike između nas dvojice, mi smo vam isti.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Nije tačno! Čarape je manjala jedno u mesec dana a muškarce tri do četiti dnevno!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija