• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.11.2019

15:09

KAO ČOVEK OVDE SVAKI DAN GUBIŠ DOSTOJANSTVO! Lepi Mića prozivao zadrugare jer ĆUTE I NE BUNE SE! (VIDEO)

Rijaliti

KAO ČOVEK OVDE SVAKI DAN GUBIŠ DOSTOJANSTVO! Lepi Mića prozivao zadrugare jer ĆUTE I NE BUNE SE! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon raspodele budžeta ovonedeljnog vođe Vladimira Tomovića, zadrugari su redom ustajali i davali svoje komentare

Na red je došao Sani Ibraimov, od koga su svi očekivali da će se pobuniti zbog toga što su njegova supruga Natalija, Gagi Đogani i on dobili po hiljadu dinara. Lepi Mića se začudio što je Sani bio miran, pa ga je isprozivao.

Foto: Printscreen You Tube

 


- Ja ovo slušam, čudim se čudu. Sani, moram da ti kažem jednu stvar. Kao čovek ovde svaki dan gubiš dostojanstvo. Ja znam šta ti misliš. Uvek si se bunio, sada pričaš drugu priču - pričao je Mića.

- Šta, da vrištim, nisam sa čovekom dobar? - odgovorio je Ibraimov.

NASRED ULICE JOJ ISEKAO HALJINU! Ono što je napravio od nje OSTAVIĆE VAS BEZ REČI! (VIDEO)


- Vladimir je bacio rovca namerno. Ovo što pričaju Kulići je dokaz interesne sfere prijateljstva. Miljana je do pre dva dana govorila da je primer prijateljstva, čojstva... Sada odjednom suprotno. Marija vraća budžet, menja budžet. Trebalo je odmah da kažete ako ste to mislile o čoveku. Gospodo draga, ja sam zadovoljan, nemam ništa da kažem. Pokažite sada šta mislite da kažete - zaključio je Mića.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija