• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

13.11.2019

08:14

MARIJA PREBILA MILJANU JER JE IMALA SE*S SA ZOLOM POSLE ABORTUSA! Popila je tabletu za SMIRENJE, a onda je SKOČILA...

Rijaliti

MARIJA PREBILA MILJANU JER JE IMALA SE*S SA ZOLOM POSLE ABORTUSA! Popila je tabletu za SMIRENJE, a onda je SKOČILA...

Podeli vest

Marija Kulić išamarala je Miljanu kada je saznala da je imala seks s Lazarom Čolićem Zolom neposredno posle abortusa

 - Marija ne može da podnese Miljanino ponašanje i često je grdi. Kad su pred kamerama, kontroliše se i samu sebe smiruje da ne napravi karambol, ali kad ostanu same, onda nastaje haos. Već nekoliko puta je udarala ćuške ćerki u rijalitiju, ali ozbiljnih batina nije bilo sve donedavno. Kad je Miljana javno priznala da je imala seks sa Zolom samo nekoliko sati posle abortusa, Marija je poludela i otišla u kuću u kojoj njih dve spavaju s malim Željkom. Popila je tabletu za smirenje, ali to nije baš mnogo delovalo -  kaže izvor i dodaje da je Kulićki pala klapna kad je ugledala ćerku u prostoriji.

NAJVEĆI LOPOV DOMAĆIH PESAMA JE COBI! On je za mene MALA MACA! Bora oštro opleo po reperu! (VIDEO)

Foto: printscreen RTV Pink

 - Miljana je pitala Mariju zašto je ljuta, pa ju je to još više razbesnelo. Skočila je i počela da je šamara, čupa za kosu i urla na nju. Govorila joj je da je majmun, da je namerno provocira i da će je prebiti. Miljana je samo vikala: 'Pusti me, šta ti je?!' To nije bilo u programu, a njih dve o tome nisu ni pričale pred drugim zadrugarima - rekao je sagovornik.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija