• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.11.2019

17:54

IMAO SAM OSEĆAJ KAO DA MI SE OTVARA TREĆE OKO! Zola otvorio dušu nakon svega, a onda je usledilo ŠOKANTNO PRIZNANJE! MILJANA SE GUŠI U SUZAMA! (VIDEO)

Rijaliti

IMAO SAM OSEĆAJ KAO DA MI SE OTVARA TREĆE OKO! Zola otvorio dušu nakon svega, a onda je usledilo ŠOKANTNO PRIZNANJE! MILJANA SE GUŠI U SUZAMA! (VIDEO)

Podeli vest

Naredni gost u emisiji radio "Amnezija" bio je Lazar Čolić Zola, koji je pre toga od voditelja Baneta Čolaka i Bore Santane naručio pesmu za svoju cimerku iz sobe za izolaciju. To je bila pesma "Promjena", koju izvodi Amar Gile Jašarspahić, a bila je posvećena Nataši Radan. Zola je progovorio o fizičkom nasrtaju na njega od strane Miljane Kulić, pa priznao da je nakon te situacije počeo da primećuje devojke

- Što se tiče udarca, kada sam ga primio, jedno oko mi je bilo zatvoreno. Sutradan sam imao osećaj kao da mi se otvara i treće. Možda je dobro što sa dobio taj udarac, bolje vidim neke stvari. Moj vid umesto da bude kraći, proširuje se - priznao je Zola, a onda počeo da komentariše devojke u kući.

MARIJA PREBILA MILJANU JER JE IMALA SE*S SA ZOLOM POSLE ABORTUSA! Popila je tabletu za SMIRENJE, a onda je SKOČILA...

- Moram da se zahvalim bratu Tomoviću što mi je pružio priliku da bolje upoznam Natašu. Dug je period pred nama, videćemo šta će se izdeševati. Sinoć sam primetio i Ivanu Krunić, jako simpatična devojka. Ako bi iko bio srećan, to bi bila Miljana (da uđe u vezu). Ali još je rano da se priča - pričao je Čolić.

Dok je Zola pričao o devojkama u kući, Miljana je pokušala da se sakrije od kamera u pabu i sve vreme plakala.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija