• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2019

12:05

NISMO U VEZI, KU*VA SAM I PLATIĆEŠ MI ZA SE*S! Miljana opet ŠOKIRA, nakon što se ZAKLELA da neće imati ništa sa Zolom, uradila OVO! (VIDEO)

Rijaliti

NISMO U VEZI, KU*VA SAM I PLATIĆEŠ MI ZA SE*S! Miljana opet ŠOKIRA, nakon što se ZAKLELA da neće imati ništa sa Zolom, uradila OVO! (VIDEO)

Podeli vest

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su tokom jutra imali vrelu akciju. Nakon što je Miljana shvatila da je pogazila svoje reči da neće biti sa njim, ona se pravdala kako ona i Zola nisu zajedno i da su imali akciju koju će Čolić da joj plati.

Čolić je skrenuo Miljani pažnju da povede računa o svom izražavanju i da su oni prijatelji sa povlasticama, a potom joj objašnjavao šta to zapravo znači.

NAPUSTIO RIJALITI ZAUVEK! Evo ko je sinoć izbačen iz "Zadruge" - neočekivani ishod nakon DUPLIRANJA glasova

- Mi smo s*ksualna kombinacija. Ti ćeš od 1000 dinara od nedeljnog budžeta da mi platiš za ovaj s*ks. Nismo u vezi, k*rva sam - pričala je Miljana.

Foto: printscreen

- Kakva k*rva? Mi smo prijatelji, ovo nam se desilo! Šta pričaš ti? - kritikovao je Zola Miljanu.

EVO U KOJIM GRADOVIMA SE TURISTI OSEĆAJU LEPO I BEZBEDNO! Ovde će vas dočekati NAJSRDAČNIJE! (FOTO)

 

 

- Dobro, mi smo prijatelji sa povlasticama, ti mi daješ budžet - nastavljala je Kulićeva.

- Ne možeš svuda skakati i ljubiti me. Mi smo prijatelji, mi imamo strast, u vezi nismo. Ti se nemaš prava pecati za stolom, ja mogu da pričam sa drugim ljudima. Pokušavam da ti objasnim šta su prijatelji sa povlasticama. Zaklela si se da nećemo biti zajedno, mi nismo u vezi, osećamo jedno prema drugome strast i to je to - objašnjava je Zola Miljani.

ISPLIVALA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE 1! Ana Korać i Janjuš su imali su s*ks - prevario je ženu sa njom! Starleta se oglasila i REKLA... ŠOK

POGLEDAJTE VIDEO:

Najnovije vesti iz rijalitija možete čitati ovde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija