• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/Informer.rs

18.11.2019

18:46

OTKAČIĆU DAVIDA KAO I SVE DO SAD! Isplivali detalji Dragojevićeve i Koraćkine veze! Nećete verovati KO IH JE RASKRINKAO!

Rijaliti

OTKAČIĆU DAVIDA KAO I SVE DO SAD! Isplivali detalji Dragojevićeve i Koraćkine veze! Nećete verovati KO IH JE RASKRINKAO!

Podeli vest

Srboljub Subotić, stric bivše zadrugarke Aleksandre Subotić i brat Karađorđa Subotića otkrio je detalje veze Ane Korać i Davida Dragojevića

On kaže kako je Ana pristala na ulogu koju joj je dodelila produkcija u rijalitiju.

- Verovatno je dobila novac za tu priču. Čak je Lepi Mića pitao šta će uraditi sa njim za par meseci, rekla je: "Ništa, otkačiću ga kao i sve do sad". Nije isključeno da se ona zaljubila vremenom u njega. Posle produkcije, na njih su počeli da utiču fanovi, koji ih verovatno plaćaju kao što su plaćali Davida i Aleksandru. To su cifre preko 5.000 evra koje su dobijali od pojedinih osoba -  kaže Srboljub.

Mnogi komentarišu da je glavni uzrok sukoba između Dalile, Dejana i Davida zapravo Aleksandrina "lažna trudnoća" u Parovima.

LETELE PARE NA SVE STRANE! Soraja proslavila rođendan - sve pršti od glamura! Torta od NOVČANICA, a tek kad vidite ko joj je pevao na UVCE!

- Ta trudnoća je bila lažna. Ja sam bio zaveden u celoj toj priči i bio sam ubeđen da je zaista trudna i da se desio spontani pobačaj. Oni su odigrali igru koju je njima namenila produkcija. Produkcija je navodno rekla da se to posle prikaže kao da je bila šala, a da su David i Aleksandra nastavili da glume da je zaista postojala trudnoća. Oni su za to dobili novac - izjavio je Subotić.

Podsetimo, Ana i David slikama i snimcima na društvenim mrežama ubeđuju fanove da njihova veza ipak prava, a nedavno su ljubav pokazali i veridbom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija