• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2019

19:44

ŽABAC TRAŽI OD MILIJANE 50.000 EVRA ZBOG OVOGA! Milojko će odlepiti kad bude čuo!

Rijaliti

ŽABAC TRAŽI OD MILIJANE 50.000 EVRA ZBOG OVOGA! Milojko će odlepiti kad bude čuo!

Podeli vest

Jedan od učesnika "Parova" Nemanja Stamatović Žabac sa kojim je Milijana Božić više puta prevarila svog zakonitog supruga Milojka Božića, traži od nje veliku sumu novca kako bi joj pomogao da ipak dobije Milojkovu imovinu, uprkos mogućem razvodu

On je pred kamerama "Parova" rekao da mu je malo 50.000 evra, koliko je Milijana isprva ponudila za pomoć, te je istakao da mu je potrebna veća suma, odnosno polovina od ukupnog iznosa imovine.

- Sad me i ti ucenjuješ! - žustro je uzvratila Milijana.

MILOJKO NAPUSTIO VILU "PAROVA" I ZAVRŠIO U BOLNICI?! Zdravstveno stanje mu je UGROŽENO, i to zbog OVOGA!

Milijana je ni ne sluteći da će je Žabac shvatiti ozbiljno izjavila da joj je potrebna pomoć kako bi se dokopala Milojkove imovine u vrednosti od 250.000 evra. Ona mu je tada, dok je ležala sa njim u krevetu, ponudila 50.000 evra ako joj pomogne u tom planu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija