• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.11.2019

21:12

(VIDEO) SMRDIŠ, INDIJANCU, IMAŠ POKVARENE ZUBE! Miljana brutalno izvređala Zolu!

Rijaliti

(VIDEO) SMRDIŠ, INDIJANCU, IMAŠ POKVARENE ZUBE! Miljana brutalno izvređala Zolu!

Podeli vest

Zadrugari Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola odlučili su da stave tačku na svoju vezu dok su pred kamerama, jer su jednoglasno došli do zaključka da ne mogu da funkcionišu u zatvorenom prostoru

Međutim, oni su nastavili da provode vreme zajedno, ali i da imaju intimne odnose daleko od očiju zadrugara, a to je naišlo na veliku osudu njihovih cimera.

Kako je evidentno da Miljana ne može da se ponaša kao da mu je prijatelj, ona je želela da sazna sa kim je on u toku dana provodio vreme, ali i o čemu je razgovarao sa svima. Kada je dobila odgovor koji je nije zadovoljio, počela je da ga vređa i udara tamo gde ga najviše boli.

NAPUSTIO ZADRUGU ZBOG ZDRAVSTVENOG STANJA! Ima čudne izrasline po telu, svi se UPLAŠILI za njegovo stanje

- Šta ti je?! Ponašaš se kao da smo u vezi - rekao je Zola.

- Ja te pitam sa kim si sedeo i o čemu si pričao sa ljudima danas. Statirao si dok su drugi pričali? Slikao si se? Pošto si ti mnogo rečit - rekla je Miljana.

BOMBA: Sloba Radanović večeras stiže u Šimanovce - veliko iznenađenje za sve! Neće biti SAM! Prilepićete se za EKRANE!

- Ne sećam se šta sam pričao... Ne razumem te uopšte - rekao je Zola.

BRAZILSKA DIJETA! Ekspresan gubitak kilograma za SVEGA DVE NEDELJE!

- Mnogo si ti rečit, ali i sa mnom ćeš da pričaš, indijancu, odvratno stvorenje. Smrdiš, imaš pokvarene zube, odvratan si. Podočnjake imaš do kolena, Karić izgleda kao da ti je sin - rekla je Miljana.

(VIDEO) MILJANA SE KLELA U ŽELJKA DA NEĆE IMATI SE*S SA ZOLOM! A onda je usledila VRELA AKCIJA! NIJE IZDRŽALA!

Detaljno pogledajte u nastavku.

Pogledajte i BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija