• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir stars

20.11.2019

12:00

STANIJA OČAJNA JER NE MOŽE DA ZATRUDNI? Starleta se molila pod Ostrogom za bebu, a od monaha je UZELA OVO!

Rijaliti

STANIJA OČAJNA JER NE MOŽE DA ZATRUDNI? Starleta se molila pod Ostrogom za bebu, a od monaha je UZELA OVO!

Podeli vest

Stanija Dobrojević još razmišlja i predomišlja se da li da ude u Zadrugu i suoči se sa Vladimirom Tomovićem. Od kada se vratila iz Amerike, ne odvaja se od dečka Marka Markovića, a kako je otkrila njena drugarica, starleta pokušava da zatrudni!

Međutim, to se još ne dešava, pa je čak išla s Markom u manastir Ostrog da se pomoli za potomstvo jer je već počela da očajava i strepi da ne može da ima dece!

OTKRIVENA TARIFA POZNATIH! Supruga poznatog fudbalera koštala 4.000 EVRA, a evo ko je NAJJEFTINIJI! Iznajmljuju ih na pola sata ili CELU NOĆ?

Foto: Beta

PRETI MU DA OSTANE INVALID?! Stefanu Kariću ugroženo zdravlje - u JEZIVIM bolovima, mora da preduzme hitne mere?!

 - Stanija ima veliku želju da ostane trudna. Marko jeste od nje mlađi čak devet godina, ali je spreman za ulogu oca. Mesecima rade na bebi, ali ništa se ne dešava! Išli su pod Ostrog da se pomole da dobiju dete i ona je čak od monaha uzela ulje od Svetog Nektarija kako bi što pre ostala u blagoslovenom stanju. Stanija smatra da je krajnje vreme da postane majka i sa Markom je otvoreno pričala o tome. On pristaje na tu ideju, međutim, ne da im se. Očajna je jer nikako ne može da zatrudni, a svakodnevno rade na tome. Zbog toga su i posetili Ostrog kako bi se pomolili da što pre postanu roditelj. Ona zato i razmišlja da li treba da uđe u Zadrugu. Rekla je čak, ako do januara ne ostane u drugom stanju, da će ući u rijaliti, mada ona se baš nada da će uskoro saznati lepe vesti! -  kaže Stanijina drugarica za Star.

ZOLA UDARIO MILJANU! Kulićevoj POZLILO - zbog ovoga DISKVALIFIKACIJA?! Neka me IZBACE! Žestok obračun bivših ljubavnika (VIDEO)

Foto: Instagram

- Bila je presrećna kada joj je Marko rekao da želi da imaju dete i da sebe vidi pored nje do kraja života. Iako mnogima ta veza izgleda fejk, oni su se baš našli. Nju Tomović ne zanima, ali ako se desi da uđe, to će biti samo da bi dodatno zaradila neki novac i odbranila ljubav sa Markom. On nije za to da ona uđe opet u Zadrugu, ali podržava sve njene odluke. A pošto su čvrsto rešili da se ostvare kao roditelji, zato je ona umesto u novembru, odložila rijaliti za januar jer radi na bebi. Ako do januara zatrudni, neće sigurno ni ući u Zadrugu, niti bi Marko to dozvolio - iskrena je Stanijina drugarica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija