• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.11.2019

20:11

GLEDAOCI ĆE POMIRITI GRGURIĆKU I KARIĆA! Ušuškali se u krevet i smišljaju strategiju, POGLEDAJTE KO IH SAVETUJE! (VIDEO)

Rijaliti

GLEDAOCI ĆE POMIRITI GRGURIĆKU I KARIĆA! Ušuškali se u krevet i smišljaju strategiju, POGLEDAJTE KO IH SAVETUJE! (VIDEO)

Podeli vest

Raskid Ive Grgurić i Stefana Karića nije naišao na oduševljenje kod gledalaca treće sezone rijalitija Zadruga 3. Pitanja koja su gledaoci postavljali nisu bila nimaloblagonaklona prema Kariću, što je njemu veoma teško palo...

Stefan i Iva popričali su nakon emisije, vidno utučeni, a savetovao ih je iskusniji cimer Marko Janjušević.

- Ne moraš mene da kanališ i pazi šta pričaš. Nikada nisam u životu rekao da mi ne prija što ja imam loša pitanja, a ti ne, već da je bolje da ćutim. Ne moraš ni da glumiš patetiku, kao ne možeš da se svađaš, emotivno si slomljena ... Da tebi ne prija što ti ljudi prilaze da te pitaju kako si, ti bi se sada ponašala normalno - govorio je Stefan.

PUTINU DOSTA IZMIŠLJOTINA ZAPADA! Zabranjuje Vikipediju, PRAVI VELIKU RUSKU ENCIKLOPEDIJU! AMERI I EU MU OVO NEĆE OPROSTITI!

- Ja se sada ponašam prirodno, jer se osećam loše. Naravno da mi nije prijatno zato što sam u neizvesnosti, što ne želiš da pričaš sa mnom, jednostavno mi je loše - rekla je Iva.

DRAMA U PAROVIMA! Urlici, povici, LOMLJAVA...Milojko poručio - NEKO ĆE SE POUBIJATI! (VIDEO)

- Popričajte, morate da popričate zbog vas. Zato što smo ovde još 7 i po meseci, verujete mi, ne pričam vam bez razloga - savetovao ih je Janjuš.

A da li će se bivši par ponovo zbližiti, ostaje da vidimo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️

Објава коју дели Iva Grgurić (@iva_grguric) дана 17. Нов 2019. у 4:10 PST

ZDRAVI KOLALČIĆI: Bademi i čokolada, ima li šta bolje...

Pogledaje detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta:

Pogledajte i BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija