• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.11.2019

18:06

1.000.000 EVRA ILI ANABELA?! Evo šta bi Gagi izabrao! Odgovor je ŠOKANTAN!

Rijaliti

1.000.000 EVRA ILI ANABELA?! Evo šta bi Gagi izabrao! Odgovor je ŠOKANTAN!

Podeli vest

Denser Gagi Đogani danas je u "Zadruzi" razgovarao sa Miljanom Kulić i Lazarom Čolićem Zolom, te je u jednom trenutku pomenuo i svoju bivšu suprugu Anabelu Bukvu

Zola je tada rešio da postavi Gagiju privatno pitanje, te ga je naterao da bira između velike svote novca i Anabeline ljubavi.

- Imaš dve opcije, da ostanete korketni i u dobrom odnosu i u tom slučaju neko ti donese 1.000.000 evra u kešu, a druga opcija je, ne dobiješ 1.000.000 evra u kešu, ali kad izađeš ovde, živiš sa Anabelom do kraja života i budete zajedno? Znači poenta priče je da li želiš da uzmeš 1.000.000 evra i imaš korektan odnos sa njom ili da budeš sa njom u vezi? - pitao je Zola.

OVAKO IZGLEDA KUĆA POZNATOG ZADRUGARA! Sve PRŠTI od LUKSUZA! (FOTO)

Gagi je nakon ovog pitanja na trenutak zastao, te mu je bilo pomalo neprijatno, ali je ona odgovorio.

- Uzeo bih 1.000.000 evra. Realan sam, znam da od ovog drugog ne bi ništa bilo. Sve bi bilo kako treba da ima ljubavi, onda ne bih uzeo novac, vratio bih se porodici. Možda postoji ljubav sa moje strane, ali ne možemo da budemo zajedno zato što više nismo iste osobe. Bude 10 dana dobro, 15. dan je problem, nije to više to, mnoge stvari su se promene. Nije to ta draž, sve je potrošeno, ona mene poznaje i ja nju, to bi bilo mučenje. Ja odem sa njom na kafu, popričamo, to je to - rekao je Gagi.

Foto: Printscreen You Tube

Tekst potpisa

Zola je potom rekao da misli da Gagi i dalje voli Anabelu, a denser je samo promenio temu.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija