• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.11.2019

19:10

U ZADRUGU ULAZI ON! Sprema se veliki ŠOU, a OVA ZADRUGARKA će biti ŠOKIRANA!

Rijaliti

U ZADRUGU ULAZI ON! Sprema se veliki ŠOU, a OVA ZADRUGARKA će biti ŠOKIRANA!

Podeli vest

Draganin novi-stari i još uvek navodno oženjeni dečko, Edo, iz Novog Pazara ulazi za vikend u "Zadrugu", gde se sad nalazi njegova devojka Dragana Mitar

Kako domaći mediji pišu, Edo je odlučio da je više ne ostavlja samu i čak je podneo zahtev za razvod braka od sadašnje supruge, kako bi i zvanično bio slobodan da bude sa Draganom.

Foto: Printscreen You Tube

- Oni nisu zajedno već tri meseca. Na papiru jesu još uvek, ali i ja sam. Nadam se da ću se u decembru konačno razvesti, i da će me iz "Zadruge" izvesti tim povodom. Kod Eda je takođe, u pitanju, samo formalnost. Što se nas dvoje tiče, nigde ne žurimo. Bićemo zajedno unutra, družićemo se, pa ko zna šta nosi dan, a šta noć. Možda ćemo, nakon rijalitija, baš nas dvoje, nastaviti zajednički život - rekla je Dragana pred njen ulazak u rijaliti.

ZOLA IZABRAO NAJLEPŠU ZADRUGARKU! Evo kako je Miksi reagovala! (VIDEO)

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija