• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2019

22:52

IZLAZE IZ ZADRUGE! Produkcija saopštila - odmah da NAPUSTE imanje, evo šta se desilo! NEVERICA (VIDEO)

Rijaliti

IZLAZE IZ ZADRUGE! Produkcija saopštila - odmah da NAPUSTE imanje, evo šta se desilo! NEVERICA (VIDEO)

Podeli vest

Na veliko iznenađenje mnogih, one odlaze iz Bele kuće

Veliki šef je obavestio pismom zadrugarke da će večeras napustiti imanje i gostovati u emisiji "Amidži šou".

MILJANI NEĆE BITI SVEJEDNO! Ona večeras ulazi u Zadrugu, napraviće pometnju čim bude kročila, mnogi je jedva čekaju!

VEĆ POTPISAO UGOVOR ZA ZADRUGU 4 - OTKRIO TAJNU, ulaze NAJJAČA IMENA! Glavni je akter ove sezone, a za sledeću ima novi PLAN! (VIDEO)

- Dragi zadrugari, gosti u večerašnjoj emisiji "Amidži šou" su Jelena Pešić i Ivana Šopić. Vreme je da se njih dve spreme za gostovanje - pročitala je Ermina Pašović pismo Velikog šefa.

Foto: Printscreen You Tube

One su odmah skočile, kako bi se što pre spremile za gostovanje kod Ognjena Amidžića, a šta će to otkriti, ostaje da vidimo.

ISPLIVALA VELIKA TAJNA ZADRUGE! Ovo je bio RAZLOG Karićevog raskida sa IVOM - sve je LAŽ, njemu se sviđa ONA! Ima i DOKAZ (VIDEO)

Podsetimo, Jelena i Ivana su okončale svoje rijaliti prijateljstvo zbog sumnje Šopićeve da Pešićeva gaji emocije prema Filipu Đukiću.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija