• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2019

12:47

EVO ŠTA JE SA KARIĆEM nakon "BEGA IZ ZADRUGE"! Na zahtev produkcije morao da uradi OVO - Iva i dalje u suzama!

Rijaliti

EVO ŠTA JE SA KARIĆEM nakon "BEGA IZ ZADRUGE"! Na zahtev produkcije morao da uradi OVO - Iva i dalje u suzama!

Podeli vest

Svi ukućani i dalje u šoku, ne mogu da veruju da je otišao

Stefan Karić sinoć je dobio specijalan zadatak od Drveta mudrosti, nakon što je saopštio da želi da iznenadi svoju devojku Ivu Grgurić, povodom mesec dana zabavljanja.

(VIDEO) STEFAN KARIĆ POBEGAO IZ ZADRUGE? Iva plakala kada je SAZNALA, haos u rijalitiju! DOSTA MU JE SVEGA!

VEĆ POTPISAO UGOVOR ZA ZADRUGU 4 - OTKRIO TAJNU, ulaze NAJJAČA IMENA! Glavni je akter ove sezone, a za sledeću ima novi PLAN! (VIDEO)

Kako bi dobio nagradu koju je želeo, Karić treba da se krije po kući do 14 časova i da ga niko ne vidi, a kako ostali zadrugari ne bi posumnjali, on je najavio da će pobeći iz rijalitija.

Foto: youtube printscreen/Zadruga official

Stefan je pronašao sjajni štek u diskoteci i niko od ukućana ga nije primetio. Dok svi traže Karića i razmišljaju o razlozima njegovog poteza, on se krije u ćošku diskoteke i dalje.

Foto: youtube printscreen/Zadruga official

Verujemo da će tu ostati to 14h, a da li će ga u međuvremenu neko videti, ostaje da vidimo.

Najnovije vesti iz "Zadruge", čitajte ovde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija