• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stars/informer.rs

02.12.2019

19:36

ANABELA PROGOVORILA POSLE DVE GODINE: Luna ništa nije kupila ni meni, ni Andreju!

Rijaliti

ANABELA PROGOVORILA POSLE DVE GODINE: Luna ništa nije kupila ni meni, ni Andreju!

Podeli vest

Anabela Atijas obratila se pratiocima na društvenim mrežama posle dve godine ćutanja o tome i objasnila šta se zaista desilo posle Luninog učešća u rijalitiju

Pevačica je istakla da Luna nikada ništa nije poklonila njoj, kao ni njenom bivšem suprugu.

ČIČA PERO IZLEČIO RAK! ODBIO JE OPERACIJU, pa se odlučio na radikalan potez! EVO ŠTA MU JE SPASILO ŽIVOT! (VIDEO)

- Imam užasnu potrebu da po prvi put posle dve godine koliko sam bila u ulozi majke učesnice rijalitija, demantujem bilo kakve navode tetke, strina, strica, brata i tako dalje, da je Luna išta poklonila mom bivšem suprugu ili meni. Andrej je uredno kupio i platio svoj auto, a ja nikada u životu nisam dobila, čak sam i dala. I to sam baš dala! Tu istinu Luna zna odlično. Što se mene tiče, meni je dovoljno, ali ne bih grešila dušu o neke ljude koji su samo pomagali, nikada, ali nikada uzimali. Unapred se izvinjavam svima koji se ožaloste kao što sam ja žalosna slušajući već dve i po godine kako sam nekom nešto uzela - poručila je pevačica uz emotikon u obliku srca.

VEĆ MU PRESELO?! Posle 9 dana braka sa Bogdanom Veljko šokirao izjavom na Instagramu!

Foto: printscreen Instagram Anabela Atijas

- Iz straha pred ljudima ne smeš govoriti istinu, iz straha prema savešću - moraš! - dodala je Anabela.

NEPEČENA POSNA TORTA: Najbrža poslastica od gotovih kora sa dosta krema!

Foto: printscreen Instagram Anabela Atijas

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ceki

pre 4 godine

A Lunci pricala u Z2 kako je tati kupila auto, kako je pprodici platila put u Diznilend, kako je Andreju poklonila svoj osvojeni auto, naposletku, kako je ceo njen boravak tu u cilju da zarafi za svoju porodicu. I mama se 'popi*a' na sve to, ovom izjavom. Hajde pa se dogovorite vise...

sale

pre 4 godine

ajde onda recite da vas savest ne pece koliko ste dobili materijalnog od fanova i ti i luna? i da li se lepo zivi od njih?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija