• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas/Informer.rs

06.12.2019

17:37

(FOTO) IZBAČEN IZ EMISIJE?! Oglasio se otac aktuelnog zadrugara: ZA RIJALITI MI SE LIČNO JE*E!

Rijaliti

(FOTO) IZBAČEN IZ EMISIJE?! Oglasio se otac aktuelnog zadrugara: ZA RIJALITI MI SE LIČNO JE*E!

Podeli vest

Osman Karić, otac aktuelnog učesnika rijaliti programa "Zadruga 3", trebalo je da gostuje u emisiji "Magazin In", kod Sanje Marinković, te je Karić i bio na snimanju, potom objavio datum emitovanja, ali se nešto izjalovilo, pa je emisija otkazana za neki drugi period

Podsetimo, Miljana Kulić je pre nekoliko dana izjavila da je gostovala u emisiji na Pinku sa Osmanom Kariće, te je prenela poruku Stefanu da se izdvoji iz čopora Vladimira Tomovića i bude svoj u takmičenju. Takođe, znamo i da Osman pruža veliku podršku vezi Ive Grgurić i njegovog sina, ako i da mu nije po volji što su raskinuli.

(FOTO) POSLE ODUSTAJANJA OD ZADRUGE, IPAK STIŽE U ŠIMANOVCE?! A onda je objavio fotku sa ovom POZNATOM PEVAČICOM!

Povodom termina emitovanja emisije, Osman se oglasio na svom Instagram profilu gde je najavio svoje gostovanje, a potom je i prokomentarisao otkazivanje iste.

Foto: printscreen

- "Magazin In", kaže mi Sanja budi fin, ja joj kažem budi dobra, znam da si žena Kobra. Malo me provocirala, očima dirala. Vreme prolongirala, dok me je ispod oka gustirala. Bio sam pristojan, nervozan, a fin, morao sam, Stefan mi je sin. Nisam dao celog sebe, za rijaliti mi se lično je*e. Sve je glamur lažni,sad su Tomović i Dragana, bitni i važni - pisalo je u prvoj objavi Osmana Karića na njegovom Instagram profilu, a potom sledi i sledeća objava:

Foto: printscreen

- Emisije neće biti u subotu, mislim, biće, ali ne sa mnom, verovatno će je pustiti kroz koju godinu, kad se Stefan oženi, Iva uda negde u Hrvatskoj, a ja u istoj podržavam vezu Stefana i Ive - kratak je bio Osman u svom opisu slike, gde je precrtana najava emisije kod Sanje Marinković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija