• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: T. M. - A. S.

09.12.2019

11:59 >> 12:02

NAJISKRENIJE PRIZNANJE! Lunin hit intervju - o bivšem ljubavniku SLOBI! Posle svega što su prošli OTKRILA OVO! A Marko...

Rijaliti

NAJISKRENIJE PRIZNANJE! Lunin hit intervju - o bivšem ljubavniku SLOBI! Posle svega što su prošli OTKRILA OVO! A Marko...

Podeli vest

Nema razloga da krije!

Luna Đogani kaže da stalno sluša pesmu "Bivši" svog nekadašnjeg ljubavnika Slobe Radanovića!

Pevačica i pobednica "Zadruge 2" bila je u subotu uveče u žiriju "Paklene Zadrugovizije" i za Informer je progovorila o bivšem momku.

PISALA MI JE DA GA VOLI, DA ĆE UBITI SVE KOJI GA DIRAJU! Luna otkrila sve o Ermini, potom je usledilo RAZOČARENJE!

- Stalno slušam Slobinu novu pesmu "Bivši". Često je puštaju na radiju, baš je lepa i emotivna. Ne znam kome je posvećena i ne zanima me!

Foto: pink.rs

Srećna si pored Marka Miljkovića. Razmišljate li o braku i deci?

- Mama mi je rekla da neće još da bude baba! Ponavlja mi stalno: "Polako, mlada sam da budem baba." Za sada nisam trudna, a šta će biti, videćemo!

ONA NIJE JA! Za vreme trajanja Zadrugovizije na Kijinom instagramu osvanulo OVO - na koga li je mislila?

Zašto si prozvala Vladimira Tomovića kad je završio nastup?

- Sa mnogim učesnicima "Zadruge 3" nisam u dobrim odnosima. Njega sam tužila u tatino ime, zbog vređanja i fizičkog napada. E pa, srešćemo se on i ja napolju! I od jačeg ima jači.

Foto: Informer

 

Šta misliš o Ermini Pašović koja je bila tvoj fan, a sada u rijalitiju često proziva tvog oca?

- Mnogo je želela da uđe u "Zadrugu" kao Gagijeva podrška. Izdala ga je! Zbog Vladimira i nje noćima nisam spavala. Neću im ostati dužna!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki Maus

pre 4 godine

❤️❤️❤️MARKO&LUNA❤️❤️❤️

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija