• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/informer.rs

10.12.2019

17:03

REAGOVALA PRODUKCIJA!  Stefan poslao pismo Osmanu po Milici Dugalić - OGOLIO DUŠU DO KRAJA, moli ga da URADE OVO!

Rijaliti

REAGOVALA PRODUKCIJA! Stefan poslao pismo Osmanu po Milici Dugalić - OGOLIO DUŠU DO KRAJA, moli ga da URADE OVO!

Podeli vest

Mislio je da može da nasamari Velikog šefa.

Zadrugar Stefan Karić prethodne noći odlučio je da napiše pismo ocu Osmanu Kariću, što je i uradio u spavaćoj sobi na krevetu. Naime, Karić se u pismo osvrnuo na sve što mu se desilo za ovo vreme koje je proveo na velelepnom imanju.

Foto: printscreen/tvpink

Stefan se u pismu obratio svojim bližnjima, dotakao se ljubavne romanse sa Ivom Grgurić, a onda je imao poseban deo kojim je Osmanu poručio šta treba da uradi.Ljubavna romansa između Grgurićeve i Karića nedavno se završila zbog konstantnih nesuglasica u vezi. Stefan nije štedeo reči za Ivu, te je otvoreno priznao koliko mu se zgadila, kao i da smatra da je sve uradila zarad igre na koju je nagovorio Lepi Mića.

Karić je takođe i priznao pred svima da je između Ive i njega vladala samo hemija, kao i da nikada nije bio zaljubljen u nju, što je zadrugarku veoma povredilo. Pismu koje je napisao je trebala Milica Dugalić po izlasku da ponese Osmanu, što nije uradila.

Foto: printscreen/tvpink

-Gde ste Karići, šta se radi? Nadam se da ste svi dobro, da imate sve šta vam treba. Okili nadam se da ste sa kevom u dobrim odnosima i dalje, da se niste nešto podžapali i vidi da svi đodete za Novu godinu! Veruj mi da kapiram sve šta misliš, ali ovde mora čovek sa nekim da se druži , mnogo je zaj*bano, dosta stvari se ne vidi na TV-u. Ne bi verovao koliko lažnih frka i priča 80%. Nisi trebao ništa da pričaš ovoj psihijatriji, jer samo može problem da mi napravi ovde. Ne treba ona da zna šta ti misliš, a što se tiče Ive, nisam mogao više da izdržim to njeno foliranje, mnogo je loš čovek i Mićin igrač. Da, kapiram da je to dobro za mene i za rijaliti, ali opet ja sam taj koji mora da je trpi, spava pored nje i da je ljubim, a veruj mi da mi se mnogo zgadila, ne mogu da je gledam. Idem ovako sam pa koliko ostanem - ostanem! Ovde koliko je bitno da se što duže ostane, koliko toliko normalan, posle svega ovoga, džaba mi posle i pare, ako budem lud. Opet se ne kajem što sam ušao ovde, što sam po stoti put shvatio na šta su ljudi sve spremni zarad popularnosti i love, veruj mi da ih sve čitam kao bukvar i da se pravim lud. Bitno mi je samo da me vi podržavate i niko više. I pazi šta radiš i pišeš po Instagramu. Vidi samo da mi nabavite neko odelo za Novu godinu i vidi neko da ne bude klasično nego spotrsko, da nije široko. Kaži Komiranom da ode do Žuće i uzme košulju belu neku dobru, zna on veličinu. Zovi Voju za pravljenje odela, on ima nekog dobrog lika koji pravi. Volim vas sve najviše na svetu - glasilo je pismo.

LUNA NAPUSTILA SRBIJU! Nakon što ju je Marko OTPRATIO sa Instagrama, na njenom storiju osvanulo OVO! Raskinuli definitivno?! (FOTO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija