• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2019

10:38

LUNA PROGOVORILA O PREVARI! Nakon priče da je RASKINULA sa Markom, rekla - Kad te neko proda za SITNO... (VIDEO)

Rijaliti

LUNA PROGOVORILA O PREVARI! Nakon priče da je RASKINULA sa Markom, rekla - Kad te neko proda za SITNO... (VIDEO)

Podeli vest

"Nikad ne bih oprostila..."

Bivša zadrugarka i novopečena pevačica Luna Đogani gostovala je u jednoj emisiji, gde je, između ostalog, govorila i o svom dečku Marku Miljkoviću.

ŠOK PRIZNANJE! Luna otkrila da joj je ON bio SUĐEN - ''Baš je veliki i prelep, ne želim da ustanem sa njega...''

Foto: Informer

Đoganijeva je otkrila da li bi nekada svom dragom oprostila prevaru.

FANOVI IZDRŽAVAJU RIJALITI ZVEZDE! Hiljade evra daju svojim idolima! LETOVALI su na njihov račun, a evo KO je najviše profitirao!

- Nikada ne bih oprostila izdaju, ali ne u smislu prevare, nego kada te neko proda za sitno. To nikada ne bih mogla da oprostim partneru, da me proda za nešto što nije vredno i brzo prođe u životu. Za mene je ljubav mnogo jača i veća od svih tih materijalnih stvari koje se potroše i prođu - rekla je Luna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki Maus

pre 4 godine

❤️❤️❤️ Marko i Luna ❤️❤️❤️

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija