• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

12.12.2019

12:47

DRAMA U PORODICI! Iz Centra za socijalni rad posetili Draganinog sina - evo šta će biti sa malim Jocom! Ona ni ne sluti...

Rijaliti

DRAMA U PORODICI! Iz Centra za socijalni rad posetili Draganinog sina - evo šta će biti sa malim Jocom! Ona ni ne sluti...

Podeli vest

Dok uživa u rijalitiju sa dva momka, njeni roditelji, zajedno sa sinom, proživljavaju pakao

Kako se saznaje, na kućnu adresu roditelja Dragane Mitar, zakucali su službenici iz Centra sa socijalni rad u Beogradu, a sve zbog njenog petogodišnjeg sina Jovana kojeg ima iz braka sa Sinišom Dragutinovićem.

LUNA PROGOVORILA O PREVARI! Nakon priče da je RASKINULA sa Markom, rekla - Kad te neko proda za SITNO... (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

Dragana trenutno učestvuje u "Zadruzi 3", u koji je ušla sa oženjenim dečkom Edisom Fetićem Edom iz Novog Pazara. Takođe, pred kamerama pokazuje strasne momente sa novim dečkom - Vladimirom Tomovićem, što mnogi smatraju da se neće dobro odraziti na nju i njenog sina.

(VIDEO) VRELA AKCIJA U ZADRUZI! Vladimir insistirao da on i Dragana imaju SE*S: Pusti da UĐE da te...

Službenici iz Centra za sociljalni rad posetili su Draganine roditelje koji čuvaju malog Jovana dok mu je majka u rijalitiju, a sve zbog velikog broja prijava koje su stigle upravo zbog te situacije - Jovan je napolju, a Dragana u rijalitiju.

Foto: pink.rs

- Zbog cele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod lekara, jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o detetu, ali će dete i dalje ostati kod babe i dede, jer jer tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnela - rekao je Matija, Draganin najbolji prijatelj.

Najnovije vesti iz "Zadruge", čitajte ovde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mica opajdara

pre 4 godine

Prava MAJKA,otisla u reality da se firca za kintu,a dete ostavila kod babe I dede

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija