• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

14.12.2019

17:17

RASKID JE BIO LAŽAN?! EVO šta je Luna rekla samo 2 DANA PRE KRAHA VEZE! Njene reči odzvanjaju!

Rijaliti

RASKID JE BIO LAŽAN?! EVO šta je Luna rekla samo 2 DANA PRE KRAHA VEZE! Njene reči odzvanjaju!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković su okončali svoju vezu, što je on potvrdio na društvenim mrežama, a zbog izjave pevačice od pre dva dana svi se pitaju šta je prava istina

Đoganijeva je pričala kako su spekulacije o raskidu sa Markom lažne.

Foto: instagram printscreen/luna_djogani

- Zašto me je tačno otpratio s Instagrama, morate da pitate njega, ja zapravo ne znam tačno. Imao je tu neku njegovu foru, da li je hteo da vidi nešto, to je neki njegov eksperiment - ko ga zapravo prati zbog njega. Nisam uspela da skontam, to je neki njegov fazon. Nisam ni uspela da ispratim sve najbolje, jer sam bila u Beču i snimala pesmu, tako da se nisam baš time bavila - poručila je Luna nakon dolaska iz Beča pre dva dana, i tom prilikom dodala:

- Sigurna da će on mene ponovo da zaprati. -

PUKLA TIKVA ZBOG RADANOVIĆA? Marko POBESNEO jer je shvatio da Luna i dalje voli bivšeg - ''Nisam ti ja Sloba, potrčko da...''

- Kada je to uradio, napisao je da su pale maske, da hoće da vidi ko ga prati zbog njega, a ko ga je otpratio znači da ima nešto protiv njega. Mislim, to je Marko i njegove teorije, nemam ja pojma šta se vrzma u njegovom mozgu - kroz osmeh je rekla, i poručila da neće kriti ukoliko se ta veza završi:

Foto: Informer

- Sve je u redu sa nama. Da su tačne spekulacije da smo raskinuli, prva bih rekla istinu. Možemo mi da budemo u svađi ili da nismo u dobrim odnosima par sati, kao i svi parovi, ali daleko od toga da nismo zajedno. Ako se to nekad desi, prva ću sve obavestiti i neću kriti. -


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija