• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

16.12.2019

09:40 >> 09:46

(ŠOK FOTKA) HTELA DA MU RASTURI BRAK! Iva UHODILA direktora "Granda" - SRELI SE NA MORU! Pred Zadrugu mu slala PORUKE, a on...

Rijaliti

(ŠOK FOTKA) HTELA DA MU RASTURI BRAK! Iva UHODILA direktora "Granda" - SRELI SE NA MORU! Pred Zadrugu mu slala PORUKE, a on...

Podeli vest

Zvezda "Zadruge 3" Iva Grgurić (24) celog prošlog leta jurila Sašu Popovića (65) dok je on bio na Hrvatskom primorju. Volim starije i imućne muškarce. Saša je idealan za mene, rekla je Iva prijatelju

Učesnica "Zadruge 3" Iva Grgurić (24) uhodila je Sašu Popovića (65) i pokušala da mu rasturi brak!

NOŽ U LEĐA! Đole Đogani ŽELI DUET SA KIJOM, stric IZDAO Lunu - ono što je rekao o njoj IZAZVAĆE BURU U PORODICI

Atraktivna saletala je celog prošlog leta uhodila direktora "Grand produkcije" dok je on boravio u Opatiji, saznaje Informer.

Foto: Printscreen You Tube

U javnost je procurila njihova zajednička fotografija, a starletin prijatelj nam je ispričao kako je Iva pokušala da zavede jednog od najmoćnijih ljudi domaćeg šou-biznisa.

VERA MATOVIĆ je bebu nosila u korpi na KONCERTE! Preklinjala da joj kupe AVIONSKU KARTU kako bi što manje vremena provodila u putu, a više sa DECOM!

Burna prošlost

Iva je dve godine bila sa hrvatskim tajkunom Marijanom Šarićem, koji je od nje stariji 40 godina

- Čim je saznala da Saša u Opatiji ima svoj stan i da tu provodi celo leto, odlučila je da ga smuva! Pričala mi je da se loži na starije i oženjene muškarce, pogotovo na imućne. Rekla mi je: "Taj Saša je idealan za mene! Ne zvala se ja Iva ako mu ne rasturim brak" - kaže naš dobro obavešten izvor.

Foto: Insider, Peđa Milosavljević

Tražila mu telefon

Prema njegovim rečima, nakon više pokušaja Iva je "upecala" Sašu u jednom kafiću.

- Svima nama je rekla da joj javimo čim negde vidimo Sašu. Tako je dojurila kad smo joj rekli da Popović sedi sam u jednom kafiću. Sela je za susedni sto i vrebala priliku da započne razgovor. Rekla mu je da ga stalno gleda u "Zvezdama Granda", da ga obožava i da bi volela da se bolje upoznaju. Primakla je stolicu i zamolila me da je slikam sa njim - priča izvor i dodaje:

USLIKANI! Direktor "Granda" se družio sa popularnom ZADRUGARKOM NA MORU! (FOTO)

- Saša se iznenadio, ali je prihvatio da se slikaju. Iva nije gubila vreme i zatražila mu broj telefona da bi mu poslala tu fotku. On se samo nasmejao i rekao joj da žuri jer ga kod kuće čeka supruga Suzana.

41                                godinu je Iva mlađa od Saše

Slala mu poruke

Rijaliti zvezda se tu ipak nije zaustavila! Iva je, prema rečima njenog prijatelja, uspela da nabavi Sašin broj telefona.

- Slala mu je poruke u kojima mu je priznala da joj se sviđa i da želi da se vide, ali joj on nijednom nije odgovorio. Ko zna, možda to i nije bio njegov broj. Obilazila je plažu svaki dan nadajući se da će ga ponovo sresti, ali joj to više nije pošlo za rukom jer je krajem leta ušla u "Zadrugu" - kaže naš izvor.

 

 

Iva je u rijalitiju priznala da je slaba na starije i oženjene muškarce! Ona je dve godine bila sa hrvatskim tajkunom Marijanom Šarićem, koji je od nje stariji 40 godina. On je, sa druge strane, negirao da je s njom bio u ljubavnoj vezi, već se pravdao da joj je samo finansijski pomagao.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Olja

pre 4 godine

Sad sam ljuta! Obozavala sam vasu iskrenost,istinitost i nadasve objektivnost u pisanju o ucesnicima Zadruge! Ovaj tekst je cista izmisljotina i glupost i moje veliko razocarenje u tekstopisca! Ne budite kao svu ....izdvojite se.... Nije vazan tiraz,vec povjerenje citalaca! A to povjerenje je ovakvim lazima itekako poljuljano!

Izbori 2024

Vesti

Kako do pasoša u jeku sezone? Od zakazivanje ništa u narednih mesec dana, ovo vam je jedina šansa!
Društvo

Kako do pasoša u jeku sezone? Od zakazivanje ništa u narednih mesec dana, ovo vam je jedina šansa!

Potraga za terminom za vađenje pasoša ne jenjava uoči početka leta. Osetne su gužve na šalterima, a svi termini preko e-uprave popunjeni su za celih narednih mesec dana. Iz MUP-a kažu da je ovo redovna situacija pred sezonu letovanja. Načelnica Uprave za upravne poslove PU Beograd Nataša Živković Bubanja kaže da, iako su svi termini zauzeti preko e-Uprave, postoji način da do svoje putne isprave dođete na vreme.

10.05.2024

10:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

David Knežević danas u Federalnom sudu u Majamiju! Tereti se za otmicu bivše supruge, ali istraga još uvek traje
Hronika

David Knežević danas u Federalnom sudu u Majamiju! Tereti se za otmicu bivše supruge, ali istraga još uvek traje

David Knežević (36) koji je uhapšen prošle subote na aerodromu u Majamiju kada je doputovao iz Srbije, pod sumnjom da je učestovavo u kidnapovanju bivše surpuge Ana Marije Hanao Knežević (40) koja je 2. februara nestala iz stana u Madridu danas će iz pritvora biti priveden u Federalni sud u Majamiju gde će mu biti saopštena optužnica i odlučeno da li će moći da se brani sa slobode.

10.05.2024

09:33

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija