• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2019

11:38 >> 11:40

PROVOKACIJA U JUTARNJEM! Voditelj bocnuo Lunu u NAJBOLNIJU TEMU - žustro odgovorila: "KIJI SVAKA ČAST, a mene RAZAPNITE!"

Rijaliti

PROVOKACIJA U JUTARNJEM! Voditelj bocnuo Lunu u NAJBOLNIJU TEMU - žustro odgovorila: "KIJI SVAKA ČAST, a mene RAZAPNITE!"

Podeli vest

Ovo će se prepričavati!

Luna Đogani, rijaliti pobednica i pevačica, gostovala je jutros u "Novom jutru", gde je govorila o svojoj karijeri i novim pesmama, a u jednom trenutku ju je voditelj upitao da li će i ona, poput Kije, izgraditi uspešnu karijeru.

(ŠOK FOTKA) HTELA DA MU RASTURI BRAK! Iva UHODILA direktora "Granda" - SRELI SE NA MORU! Pred Zadrugu mu slala PORUKE, a on...

Foto: printscreen/tvpink

- Kija je napravila ozbiljnu karijeru, sada je na američkoj turneji, da li ćeš i ti? - pitala je Dajana.

PRESEDAN! Dušica pročitala pismo Velikog šefa IZBAČENOM ZADRUGARU - On ostao ZATEČEN zbog OVE odluke produkcije!

- Svaka čast! Naravno, ja sam tek počela i jedva čekam da se sve to proširi. Za mene je ovo i te kako uspešan početak i nadam se da će trajati i da ću, ako Bog da, završiti i dalje odavde - rekla je Luna i dodala da voditelji mogu da je "slobodnu razapnu".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lu

pre 4 godine

Taman sam mislila da se ova devojka unormalila , a ona ce uz maminu pomoc pasti jos nize nego sto je bila . Nije usaglasila stavove sa deckom , koje stavove ima ona u 23 godine nema blage veze o zivotu . Kakav god da je bio Marko je nju prihvatio najgoru , sta sve nije uradio za nju , i na kraju ne valja . Sto je od nje hreo da napravi damu , da ne igra gola na sceni i da ne ispiraju usta sa njom , al ne vredi mami ne pase . Da se luna pita udala bi se ona sutra za Marka , al Anabela je Bukva ne zna da bude zahvalna nikome samo licnu korist gleda Sad se setila da bude majka , upropastice Lunu .

Ena

pre 4 godine

Kakk mozes da pises o njihovoj vezi i rakidu kada ne znas sta se dogodilo,alooooo

Biserka

pre 4 godine

Jedva prežive pitanje za bis.Prava je Biserka,a za bis čula nije.Blam!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija