• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2019

13:15

KAKAV OBRT! Veliki šef postavio za NOVOG VOĐU - NJU! Dalila joj dobacila: ''Sada im se us*ri u život!''

Rijaliti

KAKAV OBRT! Veliki šef postavio za NOVOG VOĐU - NJU! Dalila joj dobacila: ''Sada im se us*ri u život!''

Podeli vest

Ukućani će morati njene odluke da poštuju.

Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je obavestio zadrugare da je mandat Ivane Šopić završen, a da je naredni vođa Miroslava Mima Živković koja je tokom jučerašnjeg dana izabrana za najomraženiju osobu.

PROVOKACIJA U JUTARNJEM! Voditelj bocnuo Lunu u NAJBOLNIJU TEMU - žustro odgovorila: "KIJI SVAKA ČAST, a mene RAZAPNITE!"

Foto: printscreen/tvpink

- Dragi zadrugari, pre svega vas obaveštamo da su zbog kršenja pravila i skakanja u jezero nedeljnim honorarom kažnjeni su Filip Đukić i Stefan Milošević. S obzirom na to da se Filip Reljić vratio u Belu kuću, odlučili smo da mandat dobije osoba koju ste juče odabrali za najomraženiju, a to je Mima Živković - glasilo je pismo Velikog šefa.

Podsetimo, Filip Reljić je tokom prethodne večeri vraćen na velelepno imanje i nastavlja borbu u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 3".

STENJALA I VRIŠTALA, DO VRHUNCA! Nikad bučnija AKCIJA Miljane i Zole - naskočila ga, orila se IZOLACIJA! Kamere se TRESLE (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JECA

pre 4 godine

Gde je pismo Velikog sefa da Mima Živkovic kao vođa nema autoritet u Zadruzi 3 ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija