• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2019

13:20

STENJALA I VRIŠTALA, DO VRHUNCA! Nikad bučnija AKCIJA Miljane i Zole - naskočila ga, orila se IZOLACIJA! Kamere se TRESLE (VIDEO)

Rijaliti

STENJALA I VRIŠTALA, DO VRHUNCA! Nikad bučnija AKCIJA Miljane i Zole - naskočila ga, orila se IZOLACIJA! Kamere se TRESLE (VIDEO)

Podeli vest

Priredili šou gledaocima

Miljana Kulić je i sinoć imala divlju akciju sa dečkom Zolom.

Lazar je pozvao Miljanu u izolaciju, a ona je počela sa njihovim igrarijama, tako što je govorila Zoli da nema ljubavna osećanja prema njemu.

PROVOKACIJA U JUTARNJEM! Voditelj bocnuo Lunu u NAJBOLNIJU TEMU - žustro odgovorila: "KIJI SVAKA ČAST, a mene RAZAPNITE!"

 - Lazare, volim te samo kad popijem. Ja sam Filip Đukić ženski - govorila je Miljana.

- Dođi da te zagrlim, volim te - rekao joj je Zola.

KAKAV OBRT! Veliki šef postavio za novog vođu NJU! - Dalila joj dobacila: ''Danas im se us*eri u život!''

- Ja te volim kao čoveka, a umislila sam da sam zaljubljena u tebe. Sve dok to ne razgraničimo... - pričala je ona, ali njih dvoje su, nakon što su popili još malo pića, ipak završili ispod pokrivača u vreloj akciji.

Naskočila je svog dragog, a onda ispuštala zvuke koje još nismo čuli.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videima.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija