• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

17.12.2019

13:00

DVE NOĆI SPAVALA ISPRED NJEGOVE KUĆE! Iva pratila Popovića po primorju, molila ga da joj napravi KARIJERU! Evo šta je on URADIO...

Rijaliti

DVE NOĆI SPAVALA ISPRED NJEGOVE KUĆE! Iva pratila Popovića po primorju, molila ga da joj napravi KARIJERU! Evo šta je on URADIO...

Podeli vest

Direktor Granda joj odbrusio...

Iva Grgurić (24) dve noći je spavala u kolima ispred kuće Saše Popovića (65) u Opatiji! Starleta je toliko odlepila za direktorom "Granda" da je vrebala svaku priliku da ga zavede.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

Kako otkriva Ivina prijateljica, ona je želela da joj Saša pomogne da započne estradnu karijeru u takmičenju "Zvezde Granda"!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on Sep 3, 2019 at 11:16am PDT


- Iva je rešila da se po svaku cenu približi Saši! Dan nakon što ga je upoznala u kafiću i fotografisala se sa njim ona je ponovo pokušala da mu se približi - počinje priču Ivina drugarica i nastavlja:

- Čim je saznala adresu njegove kuće u Opatiji, krenula je u akciju. Pozajmila je auto od jednog našeg prijatelja i parkirala se ispred Sašine kuće! Odatle mi je slala poruke kako čeka priliku da on izađe bez supruge Suzane kako bi mu se približila. Ona je bukvalno provela dva dana u kolima, tu je i spavala sve dok nije spazila Sašu kako sam izlazi iz kuće. Pratila ga je kolima do plaže "Lido", gde se on kupao.

(ŠOK FOTKA) HTELA DA MU RASTURI BRAK! Iva UHODILA direktora "Granda" - SRELI SE NA MORU! Pred Zadrugu mu slala PORUKE, a on...

Iva je rešila da sada ostavi bolji utisak, pa je umesto kratke haljine izabrala minijaturan kupaći.

- Obukla je izazovan bikini i motala se oko njega. On je prihvatio njen poziv na kafu, a kasnije su i ručali zajedno. Pričala mu je da želi da postane pevačica i kako bi bilo super da je primi u takmičenje "Zvezde Granda". On je bio ljubazan prema njoj, ali je bio takav i prema ostalima koji su mu tog dana prišli da se upoznaju s njim. Na plaži su proveli ceo dan, a pred rastanak se ona ponudila da ga sutradan poseti u njegovoj kući, na šta se on samo nasmejao - priča izvor.

Rijaliti zvezdi, međutim, nije uspeo plan jer, prema rečima našeg izvora, Popović nije želeo više da joj se javi!

- Bezuspešno je pokušala da ga pozove, Saša ju je bez objašnjenja blokirao! - priča izvor i dodaje da su se Ivi tada iznenada otvorila neka nova estradna vrata:

- Baš tih dana je dobila poziv da se takmiči u "Zadruzi 3", što je oduševljeno prihvatila. Čim je potpisala ugovor za rijaliti, zaboravila je i na Sašu i na "Zvezde Granda"!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on Jul 18, 2019 at 10:55am PDT

Iva je malo pre susreta sa Sašom raskinula vezu sa biznismenom Marinkom Zovkom.

- Marinko je Ivu izbacio iz stana kad je našao novu devojku Sanju. Ona se tad odlučila na očajnički potez. Rekla mi je: "Idem da uhodim Sašu Popovića! Najviše volim starije i imućne muškarce. On je idealan za mene" - priča Ivina prijateljica i podseća da je ona imala i burnu vezu sa oženjenim Marijanom Šarićem, koji je od nje stariji 40 godina.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija