• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LUKIĆ

20.12.2019

08:17

LUNA POSLE RASKIDA: Naći ću novu budalu! A evo šta je rekla o SLOBINOJ novoj DEVOJCI!

Rijaliti

LUNA POSLE RASKIDA: Naći ću novu budalu! A evo šta je rekla o SLOBINOJ novoj DEVOJCI!

Podeli vest

Radije ću da budem sama nego sa nekim zbog koga moram da se menjam. Sigurna sam da ću upoznati nekog ko će da prihvati sve moje mane, kao i moju porodicu, kaže Luna Đogani posle raskida sa Markom Miljkovićem

Luna Đogani kaže da je posle raskida sa Markom Miljkovićem sigurna da će naći novu budalu! Pobednica "Zadruge 2" je u intervjuu za Informer rekla da ne stiže da pati jer ima previše posla.

Ko je ta Jelena?

Nemam pojma ko je ta Jelena! Ima toliko devojaka sa kojima viđaju Slobu. Želim mu sreću u ljubavi

- Ne umirem posle raskida sa Markom, ali bilo je i boljih dana. Mnogo radim, pa ne stižem da patim. Radije ću da budem sama nego sa nekim zbog koga moram da se menjam. Naći će se jedna budala koja će biti sa mnom! Prihvatiće sve moje mane i vrline, kao i moju porodicu.

Da li to znači da je Anabela uticala na tebe da raskineš?

- Ne! Nije se mešala u naš odnos. Mama mi je bila rame za plakanje i podržala je sve moje odluke.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

A Markova majka Nedeljka?

- Ona me voli. I sada kada nisam sa njenim sinom, znam da bi me dočekala raširenih ruku.

Pisalo se da ste planirali brak i decu. Šta je krenulo po zlu?

11

meseci su bili zajedno Luna i Marko

- Raskinuli smo kad smo shvatili da se konstantno svađamo. Ne znam da li je Marko planirao brak i decu sa mnom, ali ja nisam sa njim. Jedva čekam da jednog dana postanem majka, ali trenutno mi je posao na prvom mestu.

Marko je izjavio da sigurno ne biste bili zajedno da ste se sreli van rijalitija.

- Ne znam zašto to priča. Ispada da sam glumila u "Zadruzi". To nije istina, bila sam iskrena i zato sam pobedila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #lunadjo

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 16. Дец 2019. у 4:26 PST

 

Veruješ li da te je iskoristio kako bi postao poznat i reklamirao svoju firmu?

- Ne verujem da je koristio moju popularnost da promoviše svoj brend. Veza nam nije sve vreme bila loša. Neću da razbijam glavu oko toga da li me je voleo i koliko. Idem dalje.

(VIDEO) BOMBA! SLOBA PRIZNAO VEZU SA JELENOM ĐURIČANIN, A KADA JE TREBALO DA BIRA IZMEĐU BIVŠE I SADAŠNJE, ZAVLADAO JE MUK! A onda je izgovorio OVO IME!

Da li bi sa Markom ili bivšim ljubavnikom Slobom Radanovićom posle svega popila kafu?

- Ne. Nemam šta da pričam sa bivšim momcima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Style by: @emss_fashion #lunadjo

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 10. Дец 2019. у 3:22 PST

 

Šta misliš o Slobinoj devojci Jeleni Đuričanin, koja se zbog njega razvela?

- Nemam pojma sa kim je Sloba! Ima toliko devojaka sa kojima ga viđaju. Ne znam ko je ta Jelena. Kad je reč o ljubavi, nebitno je da li je neko razveden ili je u braku. Želim mu da ima sreće u ljubavi.

Tvoj bivši dečko Veljko Ražnatović se nedavno oženio.

- Čestitala sam mu! Mi smo davno bili zajedno, tako da nema potrebe da nas iko više spaja.

Priželjkuješ li novu ljubav?

- Trenutno nemam vremena za vezu i udvarače. Spremam pesme i nastupe!

Tata je super u "Zadruzi"

Kako ti se čini tata Gagi u "Zadruzi"?
- Ponosna sam kako se tata drži u rijalitiju. A Ermina Pašović, koja mu je zabola nož u leđa, me više ne zanima! Na "Zadrugoviziji" sam joj u lice rekla šta imam. Još sam bila i blaga!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mina

pre 4 godine

Ne budalu Budaletinu...kad joj ovaj nije mogao pomoći jer je mamina savršena ćera ( osim što njen brak pukao zbog nje-reče mama) onda kraj. Em je izvukao iz blata , em njega provukla kroz isto, em se izblamira za par dana da nema dalje.... sinoć se cementirala samo u svilajncu , pa onda slika iz stana nisam ja..ISTINO lažeš ko pas

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija