• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

20.12.2019

10:01

DRAMA U RIJALITIJU! Milijana i Žabac se ŠAMARALI, on se izbo nožem: DOĐE MI DA SE UBIJEM!

Rijaliti

DRAMA U RIJALITIJU! Milijana i Žabac se ŠAMARALI, on se izbo nožem: DOĐE MI DA SE UBIJEM!

Podeli vest

Milijana Bogdanović (21) i njen oženjeni ljubavnik Nemanja Stamatović Žabac (60) šamarali su se u "Parovima", a zatim se on izbo nožem

Frka je krenula kad se lepotica iz Pilatovića posvađala sa mužem Milojkom Božićem (74) i počela da ga tuče. Milojko je provocirao 53 godine mlađu ženu da će je Žabac šutnuti čim se rijaliti završi, pa mu je ona uzvratila vikom i udarcima. Božiću je tokom rasprave pozlilo i onesvestio se, pa je hitna pomoć morala da reaguje.

Iako se Milojko ubrzo oporavio, tu nije bio kraj drami. Milijana je nastavila da se svađa, ali ovog puta sa ljubavnikom.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

- Hoćeš li se razvesti zbog mene? Odgovori mi. Ja sam Milojka ostavila zbog tebe! Da se nisam zaljubila, bila bih još sa njim, imala bih dom. Da li planiraš život sa mnom? Priznaj više, dva meseca me vozaš, hoću da znam istinu - urlala je Bogdanovićeva, na šta joj je Žabac odbrusio:

- Ovo nije stvarni život, već rijaliti! Ne mogu tek tako da zaboravim na ženu i decu. Jesi li ti poludela?

Foto: Printscreen/TV happy

Smršala osam kilograma

Zbog burnog odnosa sa mužem Milojkom i ljubavnikom Žapcem, Milijana je smršala čak osam kilograma. Ona se požalila da zbog stresa ponekad ceo dan ne jede. Pored toga, ova lepotica svakodnevno pije lekove za smirenje jer ne može da podnese svađe sa voljenim muškarcima.

Milijana je pobesnela i odvalila mu šamarčinu, na šta joj je on vratio istom merom. Dok je Milojkova žena jecala, Stamatović je uzeo nož i izbo svoju ruku!

- Dođe mi da se ubijem! Neću od sebe da pravim budalu! Jedna klinka da me ovde lera i ponižava! Bolje sebe da povredim nego da napravim haos ovde - rekao je Žabac, a njegova ljubavnica je nastavila da kuka na sav glas pred cimerima:

RAZVALILI WC! Milijana i Žabac imali nikad ŽEŠĆI ODNOS - tresle se kamere! Izabrali NOVO MESTO za akciju (VIDEO)

- Ne treba mi niko! Od Milojka se razvodim, a Žabac me je iskoristio da zaradi pare u rijalitiju. Ne mogu da verujem! Posle "Parova" ću da idem svojoj kući. Ispala sam budala bez mozga. Verovala sam da me Žabac voli, mislila sam da sam našla muškarca svog života. Poludeću! Svet mi se srušio!

U pomoć Milijani skočila je njena drugarica iz rijalitija, rediteljka Jelena Golubović. Ona je uzaludno pokušavala da je smiri:

- Nijedan muškarac nije vredan tvojih suza! Mlada si i lepa, možeš da imaš koga poželiš. Obojicu ih oteraj u pi*ku materinu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija