• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: DN Informer

25.12.2019

22:58

SAZNAJEMO: Par iz prve sezone Zadruge RASKINUO! Posle dve godine ga šutnula JER SE ZAPOSLIO U PEKARI!

Rijaliti

SAZNAJEMO: Par iz prve sezone Zadruge RASKINUO! Posle dve godine ga šutnula JER SE ZAPOSLIO U PEKARI!

Podeli vest

Teodora Džehverović posle dve godine raskinula sa Anđelom Rankovićem (27). Pevačici pukao film kad joj je bivši maneken rekao da se zaposlio u pekari

Teodora Džehverović (22) šutnula je Anđela Rankovića (27) jer se stidi što se on zaposlio u pekari! Kako saznaje Informer, pevačica i bivši maneken su prošle nedelje okončali turbulentnu vezu, koju su započeli pre pune dve godine u prvoj sezoni "Zadruge".

Raznosio jaja

Anđelo je donedavno radio u firmi koja prodaje jaja. To je ubrzo batalio jer su ga u društvu prozivali da je raznosač jaja

Izdržavala ga


- Teodora i Anđelo su definitivno stavili tačku na vezu, i to pre sedam dana kada se on zaposlio kao pekar. Oni su se u poslednje vreme stalno svađali, njoj je smetalo što Anđelo nikako nije mogao da nađe dobar posao posle rijalitija. I to malo što je zarađivao, trošio je na izlaske, pa ga je ona izdržavala - priča naš izvor blizak pevačici i otkriva šta je sve maneken radio u poslednjih godinu i po:

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTKRILA INTIMNE DETALJE IZ SVOG KREVETA! A kad budete čuli ŠTA VOLI da koristi, šokiraćete se!

- Letos je našao posao u jednom hotelu, ali su mu posle mesec dana probnog rada rekli da nisu zadovoljni njime. Posle toga se zaposlio u firmi koja prodaje jaja najpoznatijim beogradskim restoranima. I to je ubrzo batalio jer su ga u društvu prozivali da je raznosač jaja! Eto, nedavno je počeo da radi u jednoj pekari. Zasad mu taj posao odlično ide, ali ga je koštao veze sa Teom. Ona mu je rekla da joj ne pada na pamet da bude u vezi sa pekarom!

Foto: Printscreeen

Bez ponuda

5
godina je Anđelo stariji od Teodore

 


Kako saznajemo, Teodora je posle "Zadruge 1", gde je osvojila visoko treće mesto odmah iza Kije Kockar i Lune Đogani, postala jedna od najtraženijih pevačica. Anđelo, sa druge strane, nije imao nikakvih ponuda u modelingu, kojim se bavio pre rijalitija.


- Ona je zaista uspešna u svom poslu i dosta zarađuje, ali i voli dosta da troši. Anđelo nije mogao da je isprati u tome jer prosto nije imao novca. Ona je plaćala sva njihova zajednička putovanja, ali nedavno joj se to smučilo i rešila je da raskine - priča izvor.

VODITELJKA TV PINK ZAVRŠILA IZA REŠETAKA! Isplivala fotografija na kojoj u ĆELIJI sedi TUŽNA pored WC ŠOLJE!


On dodaje da su za njihov raskid krive i porodice:
 

Foto: printscreen dail motion

- Često su se svađali jer Anđelova majka i ujak nikako nisu hteli da prihvate pevačicu za snajku. Smatrali su da Anđelo može da nađe bolju devojku, pa eto, možda im se ta želja ispuni - kaže izvor blizak pevačici.

Druži se samo sa Kijom

Teodora je posle "Zadruge" nastavila da se druži samo sa Kijom Kockar. Iako joj je Luna Đogani postala komšinica na Novom Beogradu, njih dve nemaju nikakav kontakt.

Foto: Tanjug


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mila

pre 4 godine

Pokondirena tikva ali prava. Pa majka joj je šnajderka pa sto se nje ne stidi....Zaboravila sam, pa one su zvezde Zadruge.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija