• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

29.12.2019

08:23

TOMOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Vladimir nije IZDRŽAO - doživeo ŠOK zbog ... Produkcija NE ZNA kada će se vratiti u Zadrugu!

Rijaliti

TOMOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Vladimir nije IZDRŽAO - doživeo ŠOK zbog ... Produkcija NE ZNA kada će se vratiti u Zadrugu!

Podeli vest

Njene reči su ga dotukle

Dalila Dragojević je tokom sinoćnje emisije "Igra istine" izazvala gnev zadrugara, kada je na gnusan način Vladimiru Tomoviću pomenula pokojnog oca. Svi ukućani su je osudili, a Vladimir nije znao šta ga je snašlo, pa je čak pokušao da pobegne sa imanja, ali su ga obezbeđenje i zadrugari sprečili.

SANI UŠAO U ZADRUGU! Natalija nije mogla da prestane da PLAČE, Gagi skakao i VRIŠTAO od sreće! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

Vladimiru je danas pozlilo zbog pretrpljenog šoka, a produkcija je odmah reagovala, pružila mu neophodnu lekarsku negu i on je hospitalizovan. Kada će se vratiti u "Zadrugu 3", nije poznato.

Foto: printscreen/tvpink

ISPLIVALA ISTINA! Dragana je morala da šutne Vladimira i izabere Edu iz JEDNOG RAZLOGA! Pouzdani izvor nam je otkrio šta je Mitrova rekla pre ulaska u Zadrugu!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joki

pre 4 godine

Tomović je loš čovek. Kada je on vredjao i psihički zlostavljao Gagija u Zadruzi, najstrašnije mu pljuvao po kompletnoj porodici,to je za njega bilo u redu. Kada je on na meti, onda ga boli. Marš u Crnu Gori i tamo pametuj. On je čak psihički zlostavljao decu i profesore iz Hrvatske, pljuvao im po ZASTAVI i svašta nešto je tu bilo, kada su gostovali u Baru. Bolje i da se ne vraća u Zadrugu. On je agresivac,nacionalista i td......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija