• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

29.12.2019

13:42

SLIKAO PONOS PRED ORTAKOM! Nakon šok fotke pe*isa, Lazar Jeremić OTKRIO kako je nastala - a evo gde je još BIO NAG!

Rijaliti

SLIKAO PONOS PRED ORTAKOM! Nakon šok fotke pe*isa, Lazar Jeremić OTKRIO kako je nastala - a evo gde je još BIO NAG!

Podeli vest

Muškarci s manjim ponosom mogu da mi pozavide - rekao je Jera između ostalog.

Lazar Jeremić Jera svojevremeno se hvalio po "Zadruzi" kako je godinama snimao svaki se*sualni odnos koji je imao. Nedavno, na društvenim mrežama procurela je i starija fotografija na kojoj se vidi kako polunag drži telefon u ruci, u nameri da fotografiše svoj polni organ. Ovo je, međutim, podiglo ogromnu prašinu zato što ga je fotografisao bivši drug. 

PORODICA SE DO SADA NIJE OGLAŠAVALA! Janjušev brat progovorio o aferi sa Šopićevom - Uskoro ulazi ONA! Sve će se promeniti!

 

Osim što nema blama, bivši zadrugar otvoreno je progovorio o eksplicitnom materijalu, koji kao da samo curi po društvenim mrežama. 

"Ta slika je nastala još pre pet godina u mom stanu u Jagodini, dok sam još igrao fudbal. Bilo je tu neko društvo, zezali smo se, malo se popilo…" pravdao se on, pa i objasnio kako je došlo do ove fotografije, koju je treća osoba napravila i navodno plasirala na društvene mreže.

"Hteo sam da fotografišem svog 'vršnjaka' i pošaljem ga devojci, a u tom trenutku je mene fotkao bivši drug iz tadašnjeg kluba", rekao je Lazar i objasnio da se s autorom te fotografije više ne druži.

RASKINULI DAVID I ANA! Koraćeva OBRISALA sve fotke sa njim sa Instagrama - BROJI SITNO DO ULASKA U ZADRUGU I JANJUŠA!

 

"Nisam više u dobrim odnosima s tim drugarom. On je umislio da sam mu smestio otkaz u klubu i da zbog mene više ne igra fudbal, pa je očigledno poželeo da mi napakosti na ovaj način. Drugo objašnjenje nemam", rekao je on i dodao da mu, ipak, bivši prijatelj nije naudio.

"Na slici nema ničeg lošeg. Poznato je da volim da šetam go, volim da se obnažujem i pokazujem, a to sam dokazao i u 'Zadruzi' kada sam se go kupao u bazenu pred zadrugarima, kamerama i milionima gledalaca. Takođe, mislim da imam šta i da pokažem, tako da ovo može samo reklama da mi bude", nasmejao se Jera koji se nada da će nakon što vide ovu fotografiju devojke bukvalno poludeti za njim.

"Muškarci s manjim ponosom mogu da mi pozavide, a devojke mogu da mi pišu putem društvenih mreža ukoliko žele da ovo čudo vide i uživo", još jednom se našalio on sa čitavom situacijom.

UHVAĆENA! Dalila Dragojević je uradila OVO - ZABILA NOŽ u leđa Dejanu zbog Karića - Stefan OTKRIO SVE! Dragojević će POLUDETI

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija