• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

30.12.2019

20:52

PROŠLE GODINE SAM ŽELELA BRAK, A OVA GODINA MI JE BILA VELIKA LEKCIJA! Kija Kockar otvorila dušu, pa OTKRILA NAJVEĆU ŽELJU za novu deceniju!

Rijaliti

PROŠLE GODINE SAM ŽELELA BRAK, A OVA GODINA MI JE BILA VELIKA LEKCIJA! Kija Kockar otvorila dušu, pa OTKRILA NAJVEĆU ŽELJU za novu deceniju!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar stekla je ogromnu popularnost učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruzi", u kojoj je odnela i pobedu koja joj je otvorila mnoga vrata. Ona je počela da se bavi pevanjem, snimila nekoliko pesama koje su postale veliki hitovi i nema nameru da stane

Kolika je njena popularnost, govori i činjenica da je Kija već nedeljama u Americi, na turneji, odakle je rešila da sumira ovu godinu.

- Ova godina je bila velika lekcija i iskušenje. Prošla sam test. Kako kažu, videla sam i Boga i đavola. Ali to je iza mene sada i Bog mi je ukazao šta je i ko je loš za mene i te ljude odstranio iz mog života - iskrena je bila Kija.

Dok zabavlja naše ljude širom Amerike, gde će i dočekati 2020. godinu, Kija nam je otkrila koja je njena najveća želja na početku nove decenije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????❤️? #break

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Dec 25, 2019 at 4:09pm PST

- Prošle godine sam želela brak, jer sam se navikla na to, pa sam želela samo to da se nastavi. Dobro, nisam se samo navikla, već mi se to i sviđalo - brak iz čiste ljubavi. Drago mi je da sam to iskusila, da ja volim iskreno - kaže Kija i nastavlja:

(FOTO) KIJA NOSI BABINE GAĆE?! Kockareva objavila fotku, a svi su gledali u NJENU ZADNJICU!

- Ove godine želim da uživam i usvojila sam potpuno novu percepciju života, a to je da ništa ne može na silu. Malo me je blam jer sam previše kul za te neke osobe da se pominju uz moje ime, a kamoli da stoje pored mene - zaključila je pevačica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Retro

pre 4 godine

Aj Boobbooo aaaa Booobooo aaaa zena na americkoj turneji prica opet o njemu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija