• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ - A. SPASOJEVIĆ

31.12.2019

09:08

ONE SU KRALJICE KREVETA! Intervju zadrugarki o S**SU u RIJALITIJU - jedna PRIZNALA DA GA JE IMALA, a nismo ni VIDELI!

Rijaliti

ONE SU KRALJICE KREVETA! Intervju zadrugarki o S**SU u RIJALITIJU - jedna PRIZNALA DA GA JE IMALA, a nismo ni VIDELI!

Podeli vest

U 2020. će nastaviti to da rade!

Atraktivne učesnice "Zadruge" Mina Vrbaški, Dragana Mitar, Iva Grgurić i Miljana Kulić kažu da obožavaju seks na eks! Devojke ističu da ne mogu uvek da se opuste pred kamerama, pa zato često vode ljubav na brzaka u tuš-kabini, u izolaciji, ispod pokrivača...

ZADRUGARKA DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Užas na Banovom Brdu - hitno je prevezli u BOLNICU!

Ipak, i to im dobro dođe jer priznaju da ne bi izdržale 10 meseci bez akcije sa muškarcem.

Foto: Dejan Živančević

Zadrugarke poručuju da će i u 2020. godini nastaviti da imaju seks, bez obzira na to što ih kamere prate u stopu.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Luna pevala u PRAZNOM KLUBU - više zaposlenih nego posetioca! Doživela ogromni peh u Budvi, a ovako je BRANE (VIDEO)

- Ja sam od početka zaljubljena u Vladimira Tomovića. Imali smo akciju ispod jorgana. U ranijim sezonama sam imala seks sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Jovicom Putnikovićem, Tomom Panićem, Markom Markovićem i Savom Perovićem... Sad sam se smirila, samo me Vladimir zanima - kaže Mina, koja je Crnogorca oralno zadovoljila i dodaje:

- Već tri sezone sam u rijalitiju, ali se još nisam navikla na kamere. Zbog toga to uvek bude na brzinu. Ali kad je čovek zaljubljen, kao ja sada, i poljubac mnogo znači.

Foto: Informer HIT

Dragana i Edis zaljubljeni do ušiju

Dragana Mitar i Edis Fetić nedavno su priznali da su ljubavnici! Mitrova je šutnula Tomovića i vratila se oženjenom Novopazarcu.

- Ona će biti moja za ceo život. Od žene sam rastavljen, a Dragana se razvodi zbog mene - kaže Edis, na šta njegova draga dodaje:

- Vladimir mi je bio greška, moram da razmišljam o budućnosti. Rijaliti nije stvaran život. Edo i ja smo planirali budućnost i on mi uliva sigurnost.

Foto: Printscreen You Tube

Njena drugarica iz rijalitija Dragana Mitar probala je istog muškarca! I ona je završila sa Tomovićem u akciji, iako joj se u "Zadruzi" posle pridružio oženjeni ljubavnik Edis Fetić.

- Ne stidim se ničega što sam uradila i uvek priznam sve svoje greške. Kada čovek uđe u rijaliti, potpuno se promeni i radi stvari koje ne bi napolju. Sa Vladimirom sam se ljubila, mazila, grlila, bilo je tu i vaćarenja. Seks nam je trajao deset sekundi. Što bi ljudi rekli, bilo je "na eks". Zato sam ga nazvala "Zeka Peka" - priča nesuđena "modelsica".

EDU STIGLO PISMO, A NIJE OD ZILHE! Ne može da dođe sebi! Glas mu ZADRHTAO!

Hrvatica Iva Grgurić ima turbulentan odnos sa Stefanom Karićem, s kojim je u nekoliko navrata raskidala. Ona ne želi da prizna da su vodili ljubav, ali zagonetno kaže:

- Ne mogu dugo bez seksa, ali ga ovde nije lako imati zbog kamera. Ja sam strasna osoba i svaki dodir mi prija. Mnogi parovi ovde se dohvate na brzinu, u strahu da ih ne snime kamere ili da ih neko ne zatekne - priča Grgurićeva.

Foto: Printscreen You Tube

Miljana, koja je poznata po maratonskom seksu sa Lazarom Čolićem Zolom, otkriva da umeju sve to da obave i za pet minuta!

ZAPUŠILA USTA SVIMA! Pogledajte kako izgleda jedan Kijin nastup u Americi - napravila potpunu ludnicu, publika peva sa njom u glas! (VIDEO)

Foto: TV Pink printscreen

- Zola i ja možemo da vodimo ljubav satima. Vrlo smo izdržljivi. Posebno od pet do sedam ujutro! Tad skidamo kalorije koje unesemo preko dana. Ipak, nekad nemamo gde i ne možemo da se opustimo, pa imamo seks koji traje pet ili deset minuta. To se često dešava - priča Kulićeva.

Više o "Zadruzi" čitajte ovde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17