• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nema zabranjenih

01.01.2020

19:15

OVO JE ČISTO KRIVIČNO DELO! U Zadrugu ulazi policija i hapsi Tomovića?! Pevačica UŽASNUTA zbog njegovog ponašanja!

Rijaliti

OVO JE ČISTO KRIVIČNO DELO! U Zadrugu ulazi policija i hapsi Tomovića?! Pevačica UŽASNUTA zbog njegovog ponašanja!

Podeli vest

Prešao je sve granice

Sinoć je Vladimir Tomović pretukao Dinu Subašića, prijatelja Ive Grgurić, koji je inače državljanin Hrvatske. On se u toku današnjeg dana oglasio na Instagramu. O tome čitajte OVDE.

Foto: printscreen/tvpink

Ovu sitaciju je prokomentarisala i pevačica Vesna Rivas, koja je inače rekorder na ovim prostorima po broju dana provedenih u rijaliti formatima.

BRAK ĆE PONOVO BITI U MODI! Dušica NIKAD ISKRENIJA - Priznala ZBOG ČEGA se izvinjavala na RODITELJSKOM SASTANAKU!

 

– Au, ja kao Rijaliti igrač sa najdužim rijaliti stažem i poznavanjem zakona i opštih stavki ugovora, koji važi za sve Rijalitije – ovo je čisto krivično delo od strane Tomovića prema ovom gostu… Prvo, zbog pretnji. Drugo, pljuvanje njega i države odakle dolazi, dakle po nacionalnoj osnovi.. I treće, što ga ne može spasiti ni Bog otac, a kamoli produkcija, fizički nasrtaj na gosta, ne učesnika programa, i to ne jednom već više puta. Tuča. Čisto krivično delo. Naravno ako ga neko i tuži. Moguće i sad da upadne policija i da ga uhapsi. Bilo je tih slučajeva do sad u rijalitiju. E sad, videćemo da l će ga bar privremeno spasiti doček Nove godine – poručila je Vesna.

Foto: Instagram printscreen/vesna rivas

– On je jedino miran dok je pod uslovnom kaznom… Sećam se kad je zbog istih stvari bio pod uslovnom kaznom 2,5 godine, a imao problem sa Željkom S. Manji od makovog zrna… Jedino se policije i suda plaši… Na produkciju ne reaguje… Ako ga vidite mirnog ko bubica, znači da ga je vodila policija na saslušanje… Dotle, će divljati … Znam ga jako dobro… – navela je Vesna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija