• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2020

16:58

NE MOŽE BEZ NJE! Marko Miljković PATI za Lunom, NA INSTAGRAMU POSLAO JASNU PORUKU - OPIJA se zbog nje?

Rijaliti

NE MOŽE BEZ NJE! Marko Miljković PATI za Lunom, NA INSTAGRAMU POSLAO JASNU PORUKU - OPIJA se zbog nje?

Podeli vest

Teško mu je pao raskid

Marko Milković se danas uputio na Kopaonik, a kao što on ima običaj iskoristio je ovu priliku da se javi fanovima na Instagramu. On je tom prilikom neobavezno ćaskao, a dobio je i nekoliko podnuda za brak na koje se samo nestašno nasmejao.

Foto: printscreen/instagram/marko.miljkovic

Ono što smo mi primetili je da je sluša pesme Šabana Šaulića.

- Gde sam ja, tu je i Šaban prokomentarisao je, a na radiju su se čuli stihovi "Javi se ljubavi, ja ne mogu više" i "Ja noćas vino pijem za njen početak novi". 

Foto: printscreen instagram/markomiljkovic

Da li je ovo slučajno ili Marko bira pesme koje ga podsećaju na Lunu Đogani sa kojom je nedavno raskinuo? Ostavljamo vama da zaključite.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lju

pre 4 godine

Marko umislio da ga Luna voli kao sto je Slobu. Mako se prodao. A i Sloba misleci da ga napolju sa Lunom ceka karijera i stan. Svo trije je mizerno

honey l

pre 4 godine

Al' se izlupetaste u predhodnim komentarima. ČOVEK ima svoj stav, preko čega ne može preći. Praštao do neke granice, i on ima svoj limit tolerancije i kriterijume. Boli i boleće ga dugo, ali preko svog ega teško prelazi. Nije tu u pitanju nikakva izdaja, prodaja, korupcija, marketing, i ne lupetajte gluposti. A, sad da li će mu se taj "ego isplatiti, to će on sam osetiti na svojoj koži i samo će se on nositi sa tim. Svako bira svoj put, a gde će se spotaći usput, ne bi nikad krenuo tim pravcem. Poželela bih ovom ČOVEKU svu sreću i da mu se sve želje ispune.

Stasija

pre 4 godine

Nije istina. Decko ima dev oku,,,a ona ima Gastoza....Preterali ste sa ovom devojkom,,koja ne zasluzuje da se pise o njoj.

peki12087

pre 4 godine

Luna nece vise emotivne krahove i ne zeli Marka.

Branka

pre 4 godine

On je oduvek voleo alkohol,opijanja...To nema nikakve veze sa Lunom. On ne pati,a ona jos manje. Manite se praznih i glupih prica. Samo on sto dalje od Lune, dovoljno je iskoristio I dovoljno dobio iz veze sa njom.

Stela

pre 4 godine

Luna je prelepa, suviše mlada i vrlo uspešna devojka.Posebna.Iznad svega je dobar čovek što je najbitnije u celoj stvari.Drugo, pred njom je karijera kojoj je posvećena sto posto, jer se radi o njeoj životnoj egzistenciji i budućnosti., tako da ona nema vremena za gubljenje.Usavršava se ,konstantno ima nastupe itd. Marko nije čovek za nju.Suviše je star, velika je to razlika u godinama. Sem toga, on je boem, pljuje i vredja žene, nema manire jednog džentlmena, teška seljačina. Ona je razmažena mala beogaradjanka ali koja je naglo sazrela i tačno zna šta želi u životu. Treće ,ona ga ne voli, krenula je dalje i tu je kraj priče...Luna sa bivšima nikada više ni kafu ne bi popila.....Tako da on može da nastavi svoj život i produži dalje .....

Ivka

pre 4 godine

Ma dajte ljudi ne izmisljajte, briga Marka za Lunu, dok su imali koristi jedan od drugog dotle su i bili zajedno. O kakvoj ljubavi vi pricate?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija